Estats Units

Estats Units ens fascina. Amb les seves virtuts, i els seus defectes, aquest país ens mostra una natura impressionant, i algunes de les ciutats més fascinants del món.

Somiem a conèixer els 50 Estats que composen aquest país, i és una de les nostres destinacions preferides. Enamorats de Nova York, Chicago, San Francisco… Ah! I dels seus espectaculars Parcs Nacionals.

New York

La ciutat de les ciutats, La que mai dorm, plena de vida i contrastos. Moviment, caos, gent… però també amb racons increïbles que cal conèixer amb tranquil·litat.

Nova York no s’assembla a cap altra ciutat del planeta. És simplement la ciutat per excel·lència; el més pur exemple del millor i el pitjor que ha pogut produir la civilització urbana. Visitar-la pot arribar inclús a ser addictiu… I això és precissament el que ens passa a nosaltres, estem enamorats d’aquesta ciutat.

Ruta Costa Oest USA

Parcs d’Atraccions Disney & Universal

L’ESPECTACULAR ESTAT D’ALASKA

L’impressionant Mont Denali, Alaska

Sobrevolar i aterrar en una de les muntanyes més mítiques dels Estats Units és tota una experiència

Ruta per Alaska

Informació, consells i dietari de la ruta en autocaravana per Alaska, L’estat és 3 vegades el tamany d’Espanya, però només hi viuen 630.000 persones. Els seus habitants tenen a la seva disposició un milió i mig de quilòmetres quadrats. Imagineu-vos el què significa això. Paratges, boscos i terrenys on no trobareu ningú!

Seattle

Situada molt a prop de la frontera amb el Canadà, se la coneix com “La Ciutat Maragda” a causa dels boscos exuberants de la regió que l’envolta.

SAN FRANCISCO

VISITANT LA PRESÓ D’ALCATRAZ

SAN FRANCISCO

GOLDEN GATE BRIDGE

PARCS NACIONALS

YOSEMITE

GRAND CANYON

A %d bloguers els agrada això: