South Beach, la platja més famosa i animada de Miami Beach. USA

Pensar en les platges de Miami és sinònim d’estiu, calor, cossos al sol i que ens vingui al cap moltes sèries i pel·lícules americanes. De totes les platges, sense dubte la més popular és South Beach, ubicada entre els carrers 1 i 23, i d’una llargada impressionant.

miami beach-5

miami beach-21

miami beach-8

miami beach 01

miami beach-7

South Beach deu part de la seva fama a la popular sèrie dels 80 “Miami Vice”

Destaquen les coloristes casetes de socorristes, tot un símbol d’aquestes platges, totes diferents entre si, de colors llampants i dissenys atrevits. Les aigües blaves, la sorra blanca, i els cossos esculturals són el tret distintiu. La famosa avinguda Ocean Drive circula paral·lela a la platja, i això enfatitza el moviment i la moltíssima vida social que trobem aquí. Aquest lloc és fashion, i molta gent ve a deixar-se veure.

miami beach-22

miami beach-23

miami beach-6

miami beach-3

 

miami beach-18

South Beach, o SoBe, com es coneix pels habitants de Miami, deu part de la seva fama a la sèrie dels 80 Miami Vice. Qui no recorda als dos detectius Sonny Crockett i Ricardo Tubbs resolent crims entre l’espectacular entorn d’aquesta platja!

Un punt molt destacat de la platja és Lummus Park, un zona recreativa amb pistes de volei, una extensa zona verda i on trobarem molts patinadors i ciclistes.

miami beach-19

miami beach-4

miami beach-9miami beach-14

miami beach-16
Trobarem molts hotels en tota aquesta zona

Si continuem cap al nord, trobarem la platja de Mid-Beach (situada entre els carrers 23 i 45), una mica més tranquil·la, amb menys restaurants i xiringuitos, però amb grans construccions hoteleres.

miami beach-15

miami beach-12

miami beach-10

miami beach-13

South Beach és diversió, i no hi ha res com passar uns quants dies caminant amunt i avall d’aquesta llarga platja, bronzejant-se amb les boníssimes temperatures d’aquesta zona de Florida i gaudint d’algun dels moltíssims cocktails que preparen als bars i restaurants d’Ocean Drive. La diversió està assegurada!

miami beach 02
Vista aèria de Miami Beach

Publicat per BonaVida

Pasión por conocer mundo y la fotografía, en la web mostramos información de rutas y viajes www.salydescubre.com Bojos per voltar pel món i la fotografia, a la web mostrem informació de rutes i viatges www.bonavida.cat

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: