Racons de Nova York: Washington Square Park

Poetes, artistes, músics, estudiants, skaters, famílies amb nens, jugadors d’escacs, persones passejant el gos… Tothom troba el seu lloc en un dels racons més agradables de la ciutat de Nova York.

En ple cor del barri Greenwich Village, i marcant l’inici (o el final) de la gran 5th Avenue, trobem un dels lloc favorits dels novaiorquesos, el Washington Square Park. El seu famós i gran arc, en honor a George Washington, és un dels punts més reconeixibles del parc, i lloc de trobada de molta gent.

NewYork
Tocar música, llegir, descansar…
NewYork
Un lloc on quedar amb els amics
NewYork
Relax a la gespa

I què fa tan especial aquest lloc? Doncs segurament la diversitat de gent que podem trobar-hi, i que és un bon punt on desconnectar del ritme frenètic de la ciutat, ja que les seves zones ajardinades, i la seva enorme font, permeten relaxar-se i disfrutar d’aquest espai.

Precissament la seva gran font és el punt neuràlgic del parc, sempre plena de gent, sobretot els mesos de calor. És ben normal que la gent es tregui sabates i mitjons, i posi en remull els peus mentre llegeix un llibre, consulta el mòbil o l’ordinador, o simplement descansa. Els més agosarats, tot i estar prohibit, no dubten a entrar a la font, i literalment prendre una dutxa sota els grans sortidors d’aigua.

NewYork
Ens podem remollar els peus…
NewYork
…o dutxar-nos, literalment!
NewYork
Músics

Les zones de gespa que envolten la font (que no són gaire extenses), també són plenes de gent, ja sigui prenent el sol, gaudint d’un picnic, o petant la xerrada. Perquè aquí tothom sembla conèixer-se.

I a més, sempre trobarem alguna cosa per amenitzar el descans. Músics tocant la guitarra o la bateria, joves assajant malabars… I si us agraden els escacs, és un bon lloc on enfrontar-se a autèntics campions. El parc és un dels llocs més populars on es reuneixen escaquistes intentant carregar-se el rei en el mínim de jugades possible.

NewYork
Tothom troba algun divertiment
NewYork
La lectura és un dels hobbys més vistos al Parc
NewYork
I no poden faltar els discursos d’algun espontani

Washington Square també és un lloc molt conegut pels estudiants, degut a que la Universitat de Nova York és a tocar. Ah! i és ben tradicional la desfilada d’estudiants sota l’arc durant la ceremònia de graduació!

NewYork
Els estudiants celebren la seva graduació al Parc
NewYork
Trobem falcons que s’encarreguen de fer disminuir la població coloms i altres animalons
NewYork
Alguns aprofiten la font per una sessió de fotos “super-fashion”
NewYork
Uns minutets asseguts i zas! sempre trobarem algú que ens ofereix conversa

Nova York disposa d’un munt de racons genials, d’aquells que a nosaltres ens encanten i ens permeten pauses per descansar, mentre caminem amunt i avall per descobrir aquesta meravellosa ciutat.

Com ja hem explicat més d’una vegada, Bryant Park és segurament el nostre preferit, però Washington Square Park no deixa de sorprendre’ns sempre que visitem l’illa de Manhattan.

Clica per veure altres posts sobre NovaYork al blog:

iconos ciudades newyork cat

Publicat per BonaVida

Pasión por conocer mundo y la fotografía, en la web mostramos información de rutas y viajes www.salydescubre.com Bojos per voltar pel món i la fotografia, a la web mostrem informació de rutes i viatges www.bonavida.cat

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: