Celebrant Halloween a Los Angeles. USA

Passar el dia de Halloween a Los Angeles, és sense dubtes una de les millors maneres de començar fort si visitem aquesta gran ciutat de la Costa Oest dels Estats Units. I és que, gaudir d’una de les celebracions americanes més populars, és tot un esdeveniment.

El West Hollywood Halloween Carnaval és una de les rues més famoses dels Estats Units. Gairebé 500.000 persones (segons l’organització) vam recórrer aquella nit el Santa Monica Boulevard, en una multitud de disfresses, música, ball i “bon rollo”.

Una nit que costarà oblidar, plena de moments únics…

los angeles halloween matanza
Festa i diversió a la Rua
Fent amigues a Los Angeles...
Fent amigues a Los Angeles…
...i amics ben dolços...
…i amics ben dolços…

 

La Rua de Halloween es celebra cada 31 d’octubre a Los Angeles (i a totes les ciutats americanes, és clar…), recorrent i omplint el Santa Monica Boulevard, entre North Doheny Drive i La Cienega Boulevard. La festa comença a les 18h i s’allarga oficialment fins les 22:30h (però no és difícil continuar-la fins més tard).

L’accés és gratut i no es requereix cap entrada, només necessitem ganes de festa i diversió. No importa si no anem disfressats, però està clar que vestir-se per a l’ocasió ajuda! La multitud és enorme, així que recomanem anar amb molta cura si anem amb nens petits. Tot i que també hem de dir, que l’ambient potser no és gaire adequat per ells, ja que hi ha moltes disfresses pujades de to i molt ambient “picant” per a ulls innocents 🙂

La multitut omple el Boulevard
La multitut omple el Boulevard
Riures i bon rollo
Riures i bon rollo

 

Trobarem força vigilància i controls policials durant tot el recorregut, i la majoria de carrers laterals tindran accessos restringits, una mesura que ja és tot un clàssic a qualsevol esdeveniment nord-americà dels darrers anys.

Com a consell, recomanem no portar grans motxilles amb vosaltres. A més de molestar a la resta de participants, les forces policials us poden denegar l’accés.

Dimonis i diableses...
Dimonis i diableses…
Tothom té la seva disfrressa
Tothom té la seva disfressa

I res millor que un vídeo per veure l’ambient de la festa. Inoblidable!!!!

Si la comparem amb la gran Village Halloween Parade de Nova York (veure post), que és la celebració més gran de la costa est, podem afirmar que aquesta última és més familiar i feta per a tos els públics. En canvi, a Los Angeles, l’ambient “picant” i sensual és una de les característiques principals de la desfilada…

Sigui com sigui, viure Halloween als Estats Units, és una experiència que cal viure com a mínim una vegada a la vida…

CLICA PER VEURE MÉS DETALLS DE LA RUTA PER LA COSTA OEST USA:

iconos ciudades costa oest usa

Publicat per BonaVida

Pasión por conocer mundo y la fotografía, en la web mostramos información de rutas y viajes www.salydescubre.com Bojos per voltar pel món i la fotografia, a la web mostrem informació de rutes i viatges www.bonavida.cat

One thought on “Celebrant Halloween a Los Angeles. USA

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: