New York sota la pluja

No importa si fa sol, neva o plou; Nova York és especial. Està clar que a tothom li agrada visitar un lloc i que faci bon temps, però hi ha ciutats on no importa que la meteorologia no sigui benèvola amb nosaltres. Nova York té tantes coses per veure que fins i tot la pluja ens pot ajudar a descobrir-ne de noves i diferents…

NewYork
Comencen a caure gotes a Times Square
newyork pluja-10
Flat Iron reflexat al terra
newyork pluja-5
Dies grisos i plujosos, però l’Empire State continua dominant la ciutat

NewYork

NewYork
Una sensació ben diferent, Tot Bryant Park per nosaltres!

Pot passar que comencem la passejada per la ciutat i que el dia s’aixequi ben gris i tapat. Tenim un munt de museus per visitar, botigues per comprar, restaurants on dinar, que ben segur faran que aprofitem el dia. I encara més, si la pluja és suau, podem ajudar-nos del paraigües i dels transports públics per visitar llocs que continuen tenint un encant especial sota les gotes…

La ciutat no s’atura perquè ho mani l’aigua! El ritme de Nova York continua, passi el que passi, i hem d’aprofitar-ho. Un bon exemple és passejar pel Brooklyn Bridge. Els ciutadans, i sobretot els turistes, quan plou desapareixen, i la sensació de travessar el pont tot sols és increïble. Podem arribar-nos fins a l’altre banda, al barri de Brooklyn i veure l’skyline de la ciutat d’una manera diferent. El cel tapat, els núvols grisos, les gotes d’aigua encara potencien més el formigó i les formes dels edificis.

newyork pluja-9
El Pont de Brooklyn per nosaltres solets al caure la pluja…
newyork pluja-6
Plou a Brooklyn
newyork pluja-3
Tot i la pluja, l’activitat no para mai!
newyork pluja bryant park 02
No ens hem de rendir davant la meteorologia
newyork pluja-4
Això sí, el trànsit, com  a qualsevol ciutat, acostuma a col·lapsar-se quan plou

newyork pluja-7

I no ens agobiem. Potser plou durant minuts, hores o fins i tot dies, però el que sempre sabrem és que tard o d’hora, tornarà a sortir el sol a la gran ciutat…

newyork missliberty sunset
Miss Liberty sembla encendre de nou el cel rogent de la ciutat

Publicat per BonaVida

Pasión por conocer mundo y la fotografía, en la web mostramos información de rutas y viajes www.salydescubre.com Bojos per voltar pel món i la fotografia, a la web mostrem informació de rutes i viatges www.bonavida.cat

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: