Celebrant Veterans Day a Nova York. USA

Si una cosa té assegurada la visita a Nova York, és que sempre trobarem alguna cosa sorprenent. Parlem d’aquelles situacions que sovint, quan viatgem, ens creuem amb elles sense saber-ho. I a nosaltres, a Manhattan, ens ha passat diverses vegades.

Passejar sense rumb fix, i veure’ns al mig d’alguna manifestació, enrenou, amenaça de bomba, festa o celebració. I així és com precisament vam descobrir el Veterans Day, que cada any, un 11 de novembre, se celebra als Estats Units.

Desfilant per la 5th Avenue
Desfilant per la 5th Avenue
Les bandes de música animen la desfilada
Les bandes de música animen la desfilada
newyork_veterans_day-7
Soldats que han servit a l’exercit americà
Molt veterà de guerra
Molt veterà de guerra
newyork_veterans_day-10
Tot molt autèntic!

newyork_veterans_day-14

Perquè arriba a ser molt sorprenent, que en plena passejada, comencem a veure molts homes vestits d’uniforme i la 5a Avinguda quedi tallada al trànsit per tal d’iniciar una popular desfilada. I ja que hi som… doncs a viure-la!!!!

De fet, en un principi, anem perduts, i hem de demanar informació. I és quan ens expliquen que aquest dia es rendeix homenatge a totes aquelles persones que han servit en algun moment a “The U.S Armed Forces”, és a dir, les Forces Armades dels Estats Units.

newyork_veterans_day-13

newyork_veterans_day-3

newyork_veterans_day-1

També trobem alguns cotxes d'època
També trobem alguns cotxes d’època

I és que ja ho sabem, els americans són molt patriotes, això de l’exercit ho porten a les venes, i no és d’estranyar aquesta diada. Per cert, aquesta celebració no s’ha de confondre amb el Memorial Day, que recorda les persones mortes en combat.

I que trobem en aquest Veterans Day? Doncs una mescla ben visual de tot tipus d’excombatents i/o simpatitzants de l’exercit americà. Perquè tan bon punt veus un grup de soldats tots uniformats marcant el ritme, com bandes de música, majorettes, carrosses amb avis saludant al públic, moteros amb les seves Harley Davidson… Tot un espectacle!

Algun que altre es vesteix d'època
Algun que altre es vesteix d’època
Un bon grup de moteros...
Un bon grup de moteros…
...que semblen pertànyer als Marines!
…que semblen pertànyer als Marines!
I esto????
I esto????
Autèntics personatges...
Autèntics personatges…

El recorregut són aproximadament uns 2 quilòmetres, la distància que hi ha entre la 26th i 52th Street, i si volem passar una bona estona podem situar-nos entre la gentada per gaudir de la desfilada.

I és que no cal dir-ho, aquests americans són els reis de les celebracions!!!

Clica per veure altres posts de NovaYork al blog:

iconos ciudades newyork cat

Publicat per BonaVida

Pasión por conocer mundo y la fotografía, en la web mostramos información de rutas y viajes www.salydescubre.com Bojos per voltar pel món i la fotografia, a la web mostrem informació de rutes i viatges www.bonavida.cat

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: