Chicago. The Windy City

Existeixen diverses teories per anomenar a Chicago la “ciutat del vent”. Visitar-la a l’octubre ens ajuda a entendre perfectament una d’elles: el clima.

Estius molt calorosos, hiverns amb temperatures de fins a 15 graus sota zero, i el vent que pot bufar amb moltíssima força, fan de la ciutat una diversió pels meteoròlegs. La tercera ciutat més gran dels Estats Units és perfecta si es vol una mica més de calma que a Nova York, però sense perdre l’esperit d’una gran ciutat americana.

L'skyline de Chicago és inconfusible.
USA0209LR

No és estrany que la ciutat sigui un immens plató per pel·lícules o sèries de TV. Els seus carrers i edificis serveixen per il·lustrar la típica ciutat americana, té un aire molt familiar, però és molt difícil d’ubicar. Obres plano i tothom sap que és Chicago, però focalitzes en un punt concret i podria ser qualsevol gran ciutat.

USA0610

No em direu que LaSalle Street no us recorda a la peli de “Los Intocables”, amb els gàngsters metralleta en mano…

CH0625027LR

Un dels símbols més moderns de la ciutat, és el Millenium Park. Veritable pulmó verd, ple de jardins, amb un auditori immens per fer concerts, i l’escultura The Cloud Gate, més coneguda com “The Bean” (la mongeta), per la seva forma. Feta de plaques d’acer polit, és totalment hipnòtica, ja que reflexa tot el seu voltant…

USA0674032LR

Un altre factor que destaca a la ciutat és el metro. Conegut com “L”, aquest mitjà de transport és dels més antics dels Estats Units, i un dels més transitats. És famós per què, bona part de les seves línies passen per estructures elevades sobre el carrer. D’aquí prové el seu nom “L” (Elevated).

USA0622
USA0624
USA0592
USA0676033LR
USA0678034LR

Publicat per BonaVida

Pasión por conocer mundo y la fotografía, en la web mostramos información de rutas y viajes www.salydescubre.com Bojos per voltar pel món i la fotografia, a la web mostrem informació de rutes i viatges www.bonavida.cat

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: