Durant milions d’anys, el pacient i constant riu Colorado, ajudat per la pluja, el vent i el gel, van erosionar una de les formacions rocoses més espectaculars del planeta. Està considerat una de les meravelles naturals del món i està situat dins del Parc Nacional del Grand Canyon (un dels primers parcs naturals dels Estats Units).

Veure una posta de sol al Grand Canyon és realment impressionant!!

Els miradors ajuden a copsar la immensitat del lloc.

L’octubre va ser una bona època per visitar el Parc. Poca calor i poques persones…

Caminem tranquil·lament quan, una enorme cabra passa pel nostre costat!!!

Té uns 400 quilòmetres de llarg, i fa entre 6 i 29 quilòmetres d’ample. Hi ha punts on la profunditat és de 1.600 metres. Des de la zona dels hotels, vorejant el penya-segat, surt un caminet anomenat “Trailhead Bright Angel”, que baixa fins al riu. És una de les diferents rutes que existeixen per visitar el Canyon.

Nosaltres vam fer un trosset petit, i tot i que la baixada és força còmode de fer, s’ha de vigilar amb la tornada. Pujar suposa un gran esforç, i conèixer l’estat físic personal és bàsic per no trobar-se en dificultats. Es recomana, que si es vol arribar fins al riu, es faci en dos dies com a mínim, ja que a la part de baix hi ha un refugi on et pots quedar a dormir.

Els còndors americans sobrevolant el Canyon.
Els colors de les roques canvien constantment…

Tot el Grand Canyon està en continu procés de canvi, fins i tot el color de la roca es torna diferent a mida que avança el dia. Del blanc del migdia evoluciona als tons vermells del vespre. És en aquest moment, quan comença a amagar-se el sol, que el Canyon encara supera la seva denominació de Meravella Natural.

Impressionen les dimensions d’aquestes parets de roca i els relleus de les pedres hipnotitzen. Ens podem passar hores mirant l’infinit mentre canvien els colors de l’horitzó, però el canvi de temperatura ho fa difícil. Sembla mentida que, quan marxa la llum, existeixi tanta diferència de graus entre dia i nit.

Quina tranquil·litat i silenci… Però s’ha de vigilar amb les alçades!!!

Una opció per veure l’espectacularitat d’aquest Parc, és sobrevolant la zona amb helicòpter o avioneta. Però no s’ha d’oblidar trepitjar el terreny un mateix, i els trekings i caminades vorejant els marges del Canyon són el millor exemple.

Aquesta presentació amb diapositives necessita JavaScript.

Dos moteros fent ruta en Harley. L’autèntic esperit americà.

 

Clica per veure article sobre Yosemite National Park:

yosemite national park bv

 

Publicat per BonaVida

Ens encanta viatjar, la fotografia, la cuina... i la bona vida! I de postres: compartir-ho amb tothom!!!! www.bonavida.cat Nos encanta viajar, la fotografía, la cocina ... ¡y la buena vida! Y de postres: ¡compartirlo con todo el mundo! www.salydescubre.com

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s