Vídeo: Ruta en autocaravana per Austràlia

australia-cangur-tasman-pano

No hi ha res com editar un vídeo per resumir una ruta. I per nosaltres, és la millor manera de transmetre la forma en que viatgem. Es tracta de captar aquells petits moments que provoquen que viatjar sigui una experiència meravellosa.
Recórrer en autocaravana una part d’Austràlia és una d’aquestes experiències…

Ara sí. Oficialment l’estiu està a punt d’acabar, i amb ell, potser també aquells moments viatgers que hem pogut gaudir els mesos de calor i bon temps. Ho notem amb el ritme de la feina, la tornada de nens a l’escola, els nous propòsits que ens plantegem… I per alguns, les vacances tornen a quedar llunyanes, produint la terrible sensació que falta molt per les properes aventures pel món.

Doncs avui proposem un remei per compensar una miqueta aquest mal. Qui no té un munt de fotos acumulades al disc dur de l’ordinador?, esperant ser processades, ordenades i impreses? Ara és el moment de fer aquells àlbums d’imatges viatgeres que ens faran recordar i rememorar de nou la sensació que ens va provocar visitar un lloc qualsevol.

australia caravana cris carretera

Animeu-vos! Sabem que pot fer mandra, però un cop ens hi posem, els records tornaran a aflorar, i les fotos ens transportaran a remotes ciutats (valeeeee, sabem que no és exactament com viatjar, però alguna cosa hem de buscar mentre preparem noves destinacions, no? 😀 ).

I potser encara millor que les fotos, podem dedicar-nos al vídeo. Si hem gravat durant el nostre viatge, ara és el moment de compactar l’aventura. No hi ha res com editar un petit vídeo per resumir una ruta. I per a nosaltres, és la millor manera de transmetre la forma en que viatgem!

La ruta per Austràlia en autocaravana és plena de moments irrepetibles. Recórrer la Costa de Queensland, la Great Ocean Road, l’illa de Tasmània… Doncs aquí guardem un petit tastet del que hem pogut viure en un país fantàstic. Visca viatjar! …encara que sigui en forma de records passats…

australia tasmania swansea beach nosaltres caravana

I aquí deixem els posts que vam escriure durant la ruta:
banner entrades

pictos ruta australia 01pictos ruta australia 02pictos ruta australia 03pictos ruta australia 04pictos ruta australia 05pictos ruta australia 06pictos ruta australia 07pictos ruta australia 08pictos ruta australia 09pictos ruta australia 10pictos ruta australia 11pictos ruta australia 12

icones ciutats australia

 

 

 

 

CLICA PER VEURE DETALLS DE LA RUTA:

australia_guia viatge bv cat

banner fotos

galeria fotos australia

Publicat per BonaVida

Pasión por conocer mundo y la fotografía, en la web mostramos información de rutas y viajes www.salydescubre.com Bojos per voltar pel món i la fotografia, a la web mostrem informació de rutes i viatges www.bonavida.cat

2 respostes a “Vídeo: Ruta en autocaravana per Austràlia

 1. Sensacional! Heu tornat a fer un vídeo fantàstic i molt sorprenent, que ens ha fet viatjar durant cinc minuts a Austràlia. I això és ideal ara que tenim “mono” de viatges…
  Nosaltres aquest any també ens hem atrevit a fer un vídeo del viatge a Canadà. No arribem al vostre nivell, però com bé dieu, és ideal per recordar totes les experiències viscudes.

  1. Moltíssimes gràcies per les vostres paraules!!!
   Ens costa moltíssim dedicar part del viatge a gravar imatges, i preferim fer fotos, però després, un cop fem l’esforç de posar ordre i editar el vídeo, reconeixem que és una de les formes que més ens agrada de guardar els records d’una ruta.
   Potser és la millor manera de mostrar com ens agrada gaudir de l’experiència de voltar pel món.
   Per això us agraïm enormement el vostre comentari.
   I si us plau, no penseu que hi ha categories de vídeos. El vostre és magnífic!!! Quina feinada!!! Us ha quedat divertidíssim, i mostra molt bé els fantàstics paisatges i animals que es poden trobar al Canadà. Genial!!!!
   Us seguim.

   Una abraçada!!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: