Resum viatger 2020. Un any per oblidar?

Vale, el 2020 ha sigut un any pèssim per mil raons (bé, de fet només una que ho ha trencat tot: el maleït coronavirus 😢) però tot i no poder veure gaire món, això no vol dir que els 12 mesos de l’any els hem passat tancats a casa…
Començàvem l’any a Noruega, celebrant el cap d’any i l’inici del 2020 en un petit poble a prop d’Oslo. La tranquil·litat, els paisatges nevats i descobrir la capital noruega ens feien iniciar el gener amb moltes energies.

Clica per veure més detalls de l’escapada a Noruega

I per recuperar-nos de les baixes temperatures nòrdiques, també visitàvem Gran Canària. Els darrers anys ens hem proposat conèixer tot el possible de les illes Canàries, i cada temporada visitem una de les seves illes. I Gran Canària ens va sorprendre molt gratament. La desconnexió i fer fora l’estrés van ser les millors qualitats d’aquest viatge.

Per combinar calor i fred, al febrer tornàvem a fer una ruta per la nostra estimada Andorra. Neu, esports hivernals, i emocions com un curs de conducció sobre la neu ens feien pujar l’esperit aventurer. Aquest petit país sempre ens ofereix un munt d’activitats, i ens encanta visitar-lo.

Cada any ens agrada trobar una destinació d’aquelles on la combinació fotografia-viatge vagin de la mà. I aquest 2020 una visita de 3 dies a la zona d’Aitona per veure la floració dels seus arbres fruiters va ser tota una experiència visual. L’explosió de tons roses que oferien els enooormes camps de presseguers quan desperten de l’hivern ens va deixar bocabadats.

El 2020 s’ha caracteritzat pel turisme de proximitat, i ha sigut una bona oportunitat per fer diverses escapades per Catalunya, redescobrint o ampliant racons i paisatges preciosos, i menjant i gaudint de la nostra terra. L’Empordà, el Ripollès o l’Alt Pirineu ha sigut les comarques on hem pogut passar uns quants dies, oferint una de les combinacions que més ens agraden: triar un hotelet amb encant, menjar moooolt bé i voltar per pobles i ciutats sense cap tipus de pressa.

Però si parlem de menjar bé, la ruta més destacada d’aquest any és sense cap mena de dubte, el recorregut que hem fet pel nord d’Espanya. Perque la nostra idea era clara: muntar una ruta gastronòmica per tastar tots els plats més típics i populars de cada autonomia que trepitjàvem, a la vegada que descobríem els punts més turístics i importants. 🤤

Més de 5.000 quilòmetres recorreguts en cotxe durant 31 dies, buscant allotjament sobre la marxa, sortint des de Catalunya i travessant les Comunitats Autònomes de La Rioja, Euskadi, Cantàbria, Astúries fins arribar a Galícia. Ah! I de postres, ens apropem fins a la preciosa ciutat portuguesa de Porto, tot un encert!

Esperem que el 2021 ens traslladi a llocs remots i somiats, perque això voldrà dir que el maleït coronavirus ja no és cap amenaça per a ningú. 
Feliç entrada d’any a tothom! 😊👏🏻🎉

Publicat per BonaVida

Pasión por conocer mundo y la fotografía, en la web mostramos información de rutas y viajes www.salydescubre.com Bojos per voltar pel món i la fotografia, a la web mostrem informació de rutes i viatges www.bonavida.cat

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: