12 plans que volem fer quan es pugui viatjar de nou

L’augment dels mesos sense viatjar és proporcional a les ganes que tenim de voltar i tornar a recórrer món. Som pacients, però aquest 2021 volem veure llum al final del tunel (com tothom 😅) i ens hem proposat fer un llistat de les coses que més ens vindrien de gust fer un cop tornem a una certa “normalitat”. Siguin activitats noves, o repetides, el nostre cos necessita aventures…

 1. Fer una ruta en autocaravana
 2. Caminar entre paradetes per mercats bulliciosos
 3. Practicar alguna activitat adrenalítica
 4. Gaudir de natura en estat pur
 5. Perdre’ns sense rumb pels carrers d’alguna ciutat coneguda
 6. Planificar al detall la visita a una nova destinació
 7. Banyar-nos en platges paradisíaques
 8. Viatjar tastant la millor gastronomia
 9. Buscar destinacions on relaxar-nos i no fer absolutament res
 10. Recórrer un país en tren 
 11. Fer un cafetó sense pressa, observant la vida passar
 12. Envoltar-nos de mooooooolta gent 😜
 1. Fer una ruta en autocaravana

Portar la casa a sobre mentre fem una ruta per qualsevol indret és una de les coses que més ganes tenim de repetir. La llibertat que ens dona circular per llocs desconeguts sabent que ho portem tot amb nosaltres és brutal. I ens morim de ganes de fer-ho de nou!

 1. Caminar entre paradetes per mercats bulliciosos

Som moooolt fans dels mercats. És la millor manera per descobrir un lloc, i voltar entre souvenirs, fruites, verdures, carns, peixos ens encanta.

 1. Practicar alguna activitat adrenalítica

Una bona dosi d’adrenalina ens aniria bé per activar el cos, així que ens encantaria practicar algun esport de risc i/o alguna activitat que ens faci disparar les pulsacions i ens posi la pell de gallina… 😝

 1. Gaudir de natura en estat pur

Calçar-se les botes, agafar la càmera i fer un bon trekking entre boscos, llacs i muntanyes… La natura sempre ens fa desconnectar de tot, i ens morim de ganes per descobrir zones noves. 

 1. Perdre’ns sense rumb pels carrers d’alguna ciutat coneguda

Visitar algun lloc que ja coneixem ens encanta. Et fa anar sense tants condicionats, amb més calma, rememorant experiències passades, i sense un mapa a la mà perquè t’ubiques millor. Tornar a un lloc conegut sempre hem dit que és ideal per conèixer-lo millor.

 1. Planificar al detall la visita a una nova destinació

Coneixeu els nervis i les pessigolles a la panxa que provoca el viatge a una destinació desconeguda, oi? Aquells moments previs on busques informació d’un lloc, o sovint, com ens passa a nosaltres, durant la nit a l’hotel planifiques el que faras al dia seguent?  Doncs ho trobem molt a faltar ☺️

 1. Banyar-nos en platges paradisíaques

Palmeres, platja i fina sorra son sinònims de desconnexió, i un altre dels objectius viatgers és passejar per la vora de l’oceà, amb una cervesa freda a la mà i notant com l’aigua remulla els nostres peus.

 1. Viatjar tastant la millor gastronomia

Menjar i viatges està íntimament relacionat, i som molt fans de tastar plats típics d’un lloc i buscar alguns dels millors restaurants de la zona. El nostre estómac és un gran viatger, i sempre està disposat a omplir-se de la millor gastronomia 🤤

 1. Buscar destinacions on relaxar-nos i no fer absolutament res
 1. Recórrer un país en tren 

El mitjà de transport també forma part de l’experiència viatgera, i tenim moltíssimes ganes de fer una gran ruta en tren. Ens encanta la vida als vagons, i treure el cap per la finestreta per gaudir de paisatges desconeguts. 

 1. Fer un cafetó sense pressa, observant la vida passar

Una de les coses que sempre intentem fer, quan arribem a qualsevol lloc, és buscar alguna cafeteria on seure, prendre un bon cafè i gaudir del que passa al nostre entorn. Ens encanta observar com la gent va i ve, i gaudir d’un moment de tranquil·litat abans (o després) d’una llarga passejada per descobrir el lloc que visitem ☕️

 1. Envoltar-nos de mooooolta gent

Sembla mentida, però sí, una de les coses que més trobem a faltar és el contacte humà 😅. Som molt del format slow travel, viatjar sense presses, i si pot ser, fora de temporada, per no trobar-nos gaire turistes. Però ara mateix no ens importaria visitar alguna d’aquelles ciutats amb milions d’habitants, on la densitat de població sobrepassa límits, o fer alguna activitat turística on la sobresaturació de gent restava encant. Tenim tantes ganes de viatjar, que no ens importaria.

I és que el concepte viatjar canviarà. De ben segur que res tornarà a ser igual, i ens haurem d’adaptar a les noves circunstàncies, però això no voldrà dir que no es pugui voltar com abans, simplement que potser hi haurà noves regles per fer-ho. I com que la vida és un joc, tocarà llençar de nou els daus i continuar la partida. Perquè la nostra il·lusió per conèixer món no ens la treurà res ni ningú.

Publicat per BonaVida

Pasión por conocer mundo y la fotografía, en la web mostramos información de rutas y viajes www.salydescubre.com Bojos per voltar pel món i la fotografia, a la web mostrem informació de rutes i viatges www.bonavida.cat

2 respostes a “12 plans que volem fer quan es pugui viatjar de nou

  1. 😂😂😂 Estem tots iguals, oi? Quines ganes de viatjar que tenim tots plegats!! 😅 També som de poble petit, i no ens hem pogut estar de traslladar al blog els nostres somnis viatgers. Aviam quants podrem realitzar 🤔🤞🏻😅
   Ànims! Que ja queda menys!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: