Xile Roadtrip. The movie. Recorrent un país impressionant

Diuen que un viatge sempre es fa 3 vegades: quan el prepares; quan el vius; i al tornar, quan el recordes.I això és el que ens passa a nosaltres, que ens encanta reviure moments viatgers. I si és en forma de vídeo, encara millor…

I la ruta que hem pogut fer per Xile és sinònim de llibertat. d’aventura, de conèixer llocs impressionants i disfrutar de cada moment. Des de l’extrem nord, amb el desert més àrid del món, fins al sud austral, ple de glaceres i cims, recorrent una bona part de la famosa carretera austral.

Dues són les vegades que hem visitat aquest país, i ja estem desitjant organitzar de nou un nou viatge per descobrir més racons impressionants…

Publicat per BonaVida

Pasión por conocer mundo y la fotografía, en la web mostramos información de rutas y viajes www.salydescubre.com Bojos per voltar pel món i la fotografia, a la web mostrem informació de rutes i viatges www.bonavida.cat

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: