Propostes viatgeres per Setmana Santa

Arriben les dates senyalades de Setmana Santa, i molts viatgers ja preparem una nova destinació aprofitants els dies festius. Depenents dels que disposem, la nostra escapada serà més o menys llarga, però el més important, com sempre, és no parar quiets i continuar coneixent racons ben especials.

Aquí us deixem unes quantes propostes de llocs per visitar aquesta Setmana Santa. La majoria són ciutats europees, amb vols molt curts. Si disposem de més temps, podem creuar l’Atlàntic i trepitjar una ciutat que sempre enlluerna: NovaYork. I si justament, no disposem de gaires dies, però volem viure amb intensitat laquestes festes i totes les seves tradicions, Sevilla és una magnífica opció.

sevilla santa 2015 bv

  • Poques celebracions religioses ofereixen un espectacle tan visual i impactant com les Processons de Setmana Santa, i davant d’aquest panorama, ens plantem a Sevilla per viure de nou unes festes que a nosaltres ens tenen el cor robat… (continua llegint)

 

amsterdam bv

  • A més del nostre consell de sempre per descobrir una ciutat: “perdre’s allà on alguna cosa et cridi l’atenció”, aquí deixem algunes recomanacions de llocs que volem suggerir per visitar a la ciutat d’Amsterdam… (continua llegint)

 

Roma. Colosseo

  • Roma, la ciutat eterna, és una fantàstica opció per viatjar aquesta Setmana Santa. Sí, serà una destinació molt visitada, plena de turistes, però segur que trobarem com desconnectar de tot en els seus carrerons plens d’història… (continua llegint)

 

suissa geneve jet deau bv

  • Molt més tranquil.la que altres destinacions més populars, Ginebra ofereix un ventall d’opcions ideals per perdre’s uns quants dies. A més de la ciutat, els seus voltants són ideals per fer diferents rutes… (continua llegint)

 

tallin-bv

  • Visitar el barri històric de Tallinn (Estònia), és transportar-se al passat. Un munt de carrerons de llambordes, cases de comerciants, monuments arquitectònics, esglésies, torres, teulades de dues aigües… (continua llegint)

 

newyork brooklyn bridge bv copy

Nova York no s’assembla a cap altra ciutat del planeta. És simplement la ciutat per excel·lència; el més pur exemple del millor i el pitjor que ha pogut produir la civilització urbana. Visitar-la pot arribar inclús a ser addictiu… (continuar llegint)

Publicat per BonaVida

Pasión por conocer mundo y la fotografía, en la web mostramos información de rutas y viajes www.salydescubre.com Bojos per voltar pel món i la fotografia, a la web mostrem informació de rutes i viatges www.bonavida.cat

One thought on “Propostes viatgeres per Setmana Santa

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: