Fotografiant les Processons de Setmana Santa.

És temps de Setmana Santa, de festivitats, reunions familiars, viatges, escapades i d’agafar la càmera de fotos. Perquè aquests dies són ideals per fotografiar els llocs que visitarem, i si anem a viure alguna de les moltes Processons d’Andalusia, gaudirem com mai de l’art de capturar imatges.

Clica sobre qualsevol imatge per obrir la galeria de fotos:

Ja ho hem explicat diverses vegades, i no ens cansarem de repetir, que les Processons religioses, a més del sentiment que comporten per moltíssima gent, són un acte ideal per fotografiar. Moments, instants, que posen la pell de gallina; combinacions de silencis amb cridories, de reflexions amb cants, de pau amb gresca…

Clica sobre qualsevol imatge per obrir la galeria de fotos:

Tothom al carrer! i si pot ser, amb una càmera penjada al coll…

 

Publicat per BonaVida

Pasión por conocer mundo y la fotografía, en la web mostramos información de rutas y viajes www.salydescubre.com Bojos per voltar pel món i la fotografia, a la web mostrem informació de rutes i viatges www.bonavida.cat

2 respostes a “Fotografiant les Processons de Setmana Santa.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: