Preparant la propera aventura viatgera: Vancouver, Canadà.

Ja és aquí, ja s’apropa aquell dia que tant ens agrada, però que a la vegada ens provoca uns nervis enormes. És hora d’una nova aventura viatgera, i els darrers dies abans de marxar toca realitzar preparatius, maleta, motxilla, equipatge… però sobretot el que carregarem seran unes ganes enormes de conèixer una nova destinació.

canada1670_street_toronto
Voltarem per barris i carrers
toronto_bandera
Tornem a Canadà!!!
canada1645_skate_jump_toronto
Practicarem la fotografia de carrer…

Ja hem explicat diverses vegades que nosaltres som molt de repetir experiències. Si un lloc ens ha agradat, el tornem a posar a la llista de destinacions, i ara, tornarem a visitar Canadà, un país que ens va encantar, i repetirem la manera de fer-ho. Ens establirem a la ciutat de Vancouver, on realitzarem unes classes de reforç d’anglès cada dia durant 4 setmanes. Aquesta fórmula és la que vam viure fa uns 3 anys, a la ciutat de Toronto, i ara, canviem de costa i estem decidits a conèixer en profunditat una ciutat de la que ens han explicat meravelles.

Toronto city from BonaVida on Vimeo.

hoquei_marcador
Tornarem a disfrutar del hòquei gel. I potser ens tornaran a “punxar” al vídeo-marcador!!!!
canada0952_distillery_toronto
I no ens estarem de conèixer la gastronomia

La barreja de ciutat cosmopolita, envoltada de natura, és per nosaltres sinònim d’un gran viatge. A més, utilitzem de nou l’intercanvi de casa, cosa que ens fa introduir-nos de manera més profunda a la vida de la ciutat. En Robert i la Janet, venen cap a casa nostra per realitzar un intercanvi simultani.

Classes al matí, passejades i descobrir barris per la tarda, i excursions durant el cap de setmana. Ens sembla un bon plan! Ah! I un cop finalitzem aquesta estada, de camí a casa ens entretindrem uns quants dies voltant pels Estats Units, gaudint mai millor dit, com a nens. Els Parcs Disneyworld d’Orlando ens esperen!!!!

web ordinador bonavida

I per arrodonir-ho, farem una de les coses que més ens agraden d’escriure un blog de viatges. Explicar les cròniques del que anem vivint, des del mateix lloc que visitem. Així que us encoratgem a seguir-nos al blog i a les xarxes socials (facebook, twitter, instagram…).

Salut i molts viatges!!!

 

Publicat per BonaVida

Pasión por conocer mundo y la fotografía, en la web mostramos información de rutas y viajes www.salydescubre.com Bojos per voltar pel món i la fotografia, a la web mostrem informació de rutes i viatges www.bonavida.cat

3 respostes a “Preparant la propera aventura viatgera: Vancouver, Canadà.

 1. Què bé! Quina experiència us espera! A nosaltres també ens encanta Canadà, i Vancouver és una ciutat genial. Segur que vivint allà durant un mes tindreu moltíssimes coses per explicar. Quines ganes de llegir les vostres cròniques…
  Gaudiu molt i molt de l’experiència! I mengeu el pastís de pastanaga del Public Market! 😉

  Arnau

  1. Quines ganes tenim de marxar, Arnau. Ens encanta visitar una ciutat i passar-nos uns quants dies descobrint-la tot el possible.
   Et farem cas i tastarem el pastís que recomanes. Som uns fans de visitar mercats, cafeteries i restaurants.
   Només arribar ja tenim planejat voltar uns dies per l’illa Victòria. Tot pinta genial. Qualsevol consell i/o suggeriment serà molt ben rebut.

   Moltes gràcies!!!!

   1. Quin gran inici anar a pasar una dies a la illa de Vancouver! Us recomenem molt anar a la zona del Pacific Rim National Park. Podeu fer moltes passejades pel parc nacional i també pel Wild Pacifil Trail (al costat d’Ucluelet). A més, des de Tofino es poden agafar vaixells per veure balenes i llúdrigues marines.
    Que vagi molt bé el viatge!!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: