Mercat rural de St.Jacobs. Canadà

Ja sabeu com ens agraden els Mercats del món. Res millor que voltar per paradetes plenes de vida on es pot comprar de tot. Per nosaltres és una de les millors maneres de conèixer un lloc, barrejar-se entre la seva gent i, molt sovint, degustar la seva rica gastronomia.

St. Jacobs Farmer Market és un d’aquests mercats on un s’ha de perdre una bona estona, entre olors, colors i gent. Situat a poc més de 3 quilòmetres de la ciutat canadenca de St.Jacobs (i a 1 hora i mitja de Toronto), és un lloc on ens mesclem a parts iguals, els turistes i els vilatans de la zona, que vénen a fer les compres.

canada2325stjacobs
Un mercat ple d’ambient
canada2397stjacobs
Paradetes de fruita, verdures, roba, artesania…
canada2336stjacobs
Amb molts espais i atraccions pels petits
canada2409stjacobs
No podem marxar d’aquí sense comprar
canada2370stjacobs
El “maple syrup” o sirope de arce, tan típic de les terres canadenques…

Continua mantenint l’esencia d’un mercat rural, amb productes agrícoles i tot el necessari pel camp, a més de molta fruita i verdura, però des de fa un temps, s’ha adaptat als temps moderns i també trobarem records i souvenirs.

El mercat el formen dues parts ben diferenciades. Una exterior, molt àmplia, on el públic passeja amb tranquil·litat entre les moltíssimes parades, i una interior que conforma un gran edifici de fusta, on trobarem un ric apartat gastronòmic.

canada stjacobs 20
Edifici principal del mercat…
canada2394stjacobs
…on podem comprar de tot…
canada2381stjacobs
…i sobretot, menjar molt

De fet, tant a fora com a dins, hi ha diverses zones amb taules i bancs on poder menjar el que comprem al mercat. I és que aquesta és una de les millors parts. Moltes parades ofereixen algun tipus de cuina, i hem de tastar tot el possible.

canada2398stjacobs
Res millor que comprar alguna cosa per menjar i seure als espais habilitats al mercat
canada2403stjacobs
El mercat és molt conegut a la zona
canada2328stjacobs
I moltes famílies vénen a passar el matí
canada2351stjacobs
A menjaaaaaaaar…

canada2340stjacobs

Una altra característica fa molt especial a aquest mercat. Està situat molt a prop del poble menonita d’Elmira, i els seus habitants (semblants a la comunitat amish), vénen a vendre molts dels seus productes aquí (veure post). Vestits sempre amb camisa els homes, i vestit les dones, els menonites continuen vivint com un segle enrere, i fan d’aquest mercat un lloc molt pintoresc.

canada2314stjacobs
La comunitat menonita ve a vendre els seus productes
canada2323stjacobs
La majoria està relacionat amb l’agricultura
canada2311stjacobs
S’ha de tastar tot!
canada2299stjacobs
Gran ambient
canada2428stjacobs
Poble de St. Jacobs

Mel, formatges, carn, pastissos, artesania i molt d’ambient… Trobarem de tot!

MÉS INFORMACIÓ:

  • Web oficial del Mercat
  • Horari: Tots els dijous i dissabtes (7:30h – 15:30h)
  • Com arribar:
    • 878 Weber St N., Woolwich, Ontario
    • Coordenades: 43.509949, -80.555355

canada_stjacobs_mapa

Publicat per BonaVida

Pasión por conocer mundo y la fotografía, en la web mostramos información de rutas y viajes www.salydescubre.com Bojos per voltar pel món i la fotografia, a la web mostrem informació de rutes i viatges www.bonavida.cat

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: