Ruta Verda a Les Franqueses del Vallès

 

Després de portar molts dies seguits sense estirar els músculs, el sol i la temperatura tan bons que estan fent, ens conviden a fer una petita caminada. Ja hem parlat alguna altra vegada de les possibilitats que tenim al nostre poble, Les Franqueses del Vallès, de practicar una mica d’esport. Sobretot, les rutes en bicicleta i llargues caminades. Ahir va tocar un petit tram de l’anomenada Ruta Verda de Les Franqueses.

les franqueses 03

les franqueses 19

les franqueses 17

les franqueses 23

les franqueses 09

 

les franqueses 04

Es tracta d’un recorregut (PR-C142) de 16 quilòmetres on podem fer una agradable caminada passant entre camps de conreu i petits boscos que ens permet conèixer moltes masies franquesines, esglésies i turons. No entrarem en detalls d’explicar tot el recorregut (potser ho fem quan el recorrem sencer i el coneguem més en detall),  però volem deixar constància d’aquelles coses que parlem de tant en tant. Tot i tenir molt “mono” d’alguna escapada i visitar alguna gran ciutat, és un privilegi poder sortir de casa i trobar-nos diferents opcions per caminar entre natura i fer una mica d’esport. I més, si els dies ja comencen a ser com el d’ahir, amb un sol que s’agraeix…

les franqueses 25

les franqueses 22

les franqueses 21

les franqueses 31

les franqueses 02

les franqueses 24

Publicat per BonaVida

Pasión por conocer mundo y la fotografía, en la web mostramos información de rutas y viajes www.salydescubre.com Bojos per voltar pel món i la fotografia, a la web mostrem informació de rutes i viatges www.bonavida.cat

4 respostes a “Ruta Verda a Les Franqueses del Vallès

 1. Un indret preciós, parella! S’haurà de fer algun dia, a peu o en BTT. Ja ho veig, això del bon dia, si vas amb màniga curta, Cristina! Aquest post fa olor de primavera…mmm!!!!

 2. Precioses les fotos i la ruta! Al vallès per sort en tenim moltes per l’estil… 😉 Que arribin els dies de bon temps i que es quedin!

 3. Ostres, no puc deixar de preguntar : i vosaltres quan treballeu ??? com podeu tenir la sort de poder gaudir d’una passejada com la descrita un dimecres o dijous ??? Enveja podrida perque jo estic tancada de set a set de dilluns a divendres i ser que vosaltres treballeu algun dissabte….. curiositat pura i dura. Els indrets que mostreu son molt macos i las fotos com sempre, espectaculars.

  1. Deixa’m dir-te Imma, que ara mateix (i és diumenge), em trobo a la feina complint les meves obligacions, i he sortit de casa a les 9h del matí, i fins les 23h no arribaré. És per això que podem disposar de fantàstics dies entre setmana, on gairebé no trobem a ningú enlloc. Però a canvi, som uns esclaus durant els “findes”. Però de moment, a nosaltres ens van de conya aquests horaris, je, je…
   I ja tenim ganes que vinguin més dies de sol i bona temperatura, per gaudir encara més, dels voltants de casa nostra per passejar, o per alguna escapada més llunyana.
   Gràcies pel teu comentari.
   PD: També hem respòs a la genial iniciativa del vostre mail.

   Una abraçada

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: