Vídeo-resum aventures per Alaska

Ja ho hem dit altres vegades, però no ens cansarem de repetir-ho. El bloc ens encanta omplir-ho amb fotos dels nostres viatges i escapades, però de tant en tant, un vídeo en moviment, pot ajudar a ensenyar encara millor el que hem viscut. 

I aquest torna a ser el cas amb la nostra Ruta per Alaska. Es pot mostrar en menys de 3 minuts com ens ho vam passar per aquell meravellós Estat americà? Pot un vídeo transmetre les nostres sensacions, i la nostra manera de viatjar? Poden entrar gairebé 200 planos en tan poc temps?…

Doncs això és el que hem intentat. Ah! I si podeu activar l’opció HD (Alta definició) del visor i pujar el volum no ho dubteu. Així podreu  viatjar una estoneta amb nosaltres…

Clica per veure detalls de la nostra ruta per Alaska

Publicat per BonaVida

Pasión por conocer mundo y la fotografía, en la web mostramos información de rutas y viajes www.salydescubre.com Bojos per voltar pel món i la fotografia, a la web mostrem informació de rutes i viatges www.bonavida.cat

19 respostes a “Vídeo-resum aventures per Alaska

  1. Gràcies pel teu comentari!!!
   Alaska és un dels llocs més increïbles que hem pogut trepitjar, i hem intentat mostrar mínimament aquesta sensació.
   Uf! no ens cansaríem de parlar d’aquesta ruta…

 1. òndia!! Quins paisatges més espectaculars!! I el vídeo és genial, amb música i tot, que sembla que vagi al ritme de les imatges!! Aix… a més de fer venir ganes d’anar a Alaska JA! També fa venir ganes de llogar una rolot d’aquestes i aturar-se allà on vols. Aquest vídeo respira… llibertat!! Petons, parella. Esteu guapíssims, per cert.

  1. Ja, ja… Ens agrada molt el teu comentari, Marina. Com defineixes el vídeo i la sensació que respira… I tens molta raó. Volem transmetre llibertat, bon rotllo i moltes ganes de passar-ho bé, que és el que ens agrada quan voltem pel nostre gran planeta.
   I això de guapíssims… Ho podríem discutir. Je,je
   I la “rolot” que dius, ens va tornar a semblar la millor manera de recórrer l’Estat d’Alaska. Ens estem enganxant tant a aquest tipus de transport, que ja estem pensant a repetir experiència amb aquest vehicle.
   Una abraçada

  1. Jo crec que mai ens cansaríem de fer maletes i sortir de viatges, oi nois?
   Però és cert que Alaska és un dels llocs més macos que hem pogut trepitjar, així que si us decidiu…
   Gràcies pel vostre comentari

 2. El vídeo és fantàstic! fa una gana d’anar-hi…i el relat del viatge tambè està molt bé. Salut i a continuar viatjant…

  1. Alaska és un lloc on podries fer fotos amb els ulls tancats i quedarien boniques, perquè allà on miris tot és magnífic.
   Ens agrada saber que les nostres aventures per allà fan venir ganes de visitar-la.
   Gràcies pel teu comentari!!!

  1. Gràcies pel vostre comentari, Eva i Aleix.
   El lloc és espectacular, i tot i que comença a quedar-nos llunyà en el record, les fotos i les imatges que guardem ens transporten allà ràpidament.
   I aquest últim vídeo serveix per mostrar la nostra manera de viatjar: amb el màxim de bon rotllo possible!!

   Una abraçada

 3. no tenim paraules nois! tot es preciòs! i el muntatge, be ja no només el muntatge, totes les escenes que heu anat fent pensant en el “muntatge final”… buffff quina feinada!! però el resultat es espectacular i un record visual per tota la vida!

  Una forta abraçada! us seguim!

  1. Vam tornar d’Alaska amb un munt d’imatges, i volíem fer un petit vídeo amb les sensacions que ens havia transmès aquesta ruta en autocaravana. Abans de marxar havíem vist molts reportatges amb unes imatges increïbles, impossibles de superar, així que vam decidir donar-li un “toque” més personal i centrar-nos en com ens ho vam passar nosaltres allà.
   Si ho hem aconseguit, estem molt contents!!!
   I encara que no ho sembli, teniu raó: ens ha donat una feinada brutal, i treure temps per fer el muntatge ha sigut gairebé missió impossible, però un cop acabat, guardem per sempre un record inoblidable.
   Gràcies pel vostre comentari, nois.
   Una abraçada!!!!

 4. Reblogged this on Nits and commented:
  Esto es lo que debería ser un modelo standard de como mostrar unas vacaciones a los amigos y no perderlos, tomen nota, lo que dura una canción. Simple, eficaz, seguro que repites. Yo voy a repetir. Me encantaría ir a Alaska y me encanta la canción.

 5. El vídeo m’ha deixat bocabadada, quina capacitat de síntesi, quina capacitat de transmetre vivències, quines imatges … en resum, quina meravella !!!!
  Gràcies.

  1. Moltes gràcies pel comentari, Imma.
   Ha sigut difícil resumir tot el material que portàvem de la nostra ruta per Alaska, però sempre preferim donar-li un format reduit i ràpidet als nostres vídeos. Creiem que són més “digeribles”. Je,je..
   Una abraçada

 6. Que bonic! I els meus fills diuen: i quina morra! Perque nosaltres també volíem anar aquí!
  Un vídeo preciós! A on heu dit que treballeu? Hem flipat amb els ossos, els anys i l’aurora.

  1. Moltes gràcies pel teu comentari, Griselda.
   Alaska és un lloc ideal per viatjar en família, ple de natura i animals. Així que no us ho penseu… Heu d’anar cap allà!
   I la pregunta no és on treballem, si no on treballarem… Tal com pinten les coses, je,je…

 7. Quina passada de vídeo!!!!!! Increïbles imatges, no només estèticament sinó els paisatges són una meravella!! M’heu descobert una part del món que ignorava! Felicitats!!!!!!!! 🙂

  1. Alaska és una destinació que ens va deixar al.lucinats! Uns paisatges increïbles! Ens encanta que t’agradi el vídeo, Júlia. La fotografia és especial per nosaltres, però potser el vídeo és una bona manera de mostrar com ens ho passem durant un viatge.
   Gràcies pel comentari.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: