Restaurant ROJO. Barcelona

Amb el que ens agrada el menjar japonès, i encara no havíem escrit sobre cap restaurant d’aquest estil. Avui parlem del restaurant ROJO, ubicat a Barcelona i que pertany al grup de restauració Tragaluz, que té diferents restaurants repartits per tota Barcelona i alguns a Madrid.

De fet s’hauria de parlar dels restaurants Negro-Rojo, ja que al mateix local tenen 2 espais clarament diferenciats en el tipus de cuina. El primer (Negro), és el que ens trobem quan entrem, i fan cuina internacional que es transforma en bar de copes per les nits del cap de setmana. Però parlarem del Rojo, ubicat a la planta inferior. Un local molt ampli, amb moltes taules comunes i allargades i una cuina a la vista dels comensals.

plat1
Yakisoba, fideus a la planxa japonesa
plat3
Cheese Okonomiyaki. Pizza japonesa de pernil i formatge
plat6
Unagi No Futomaki. Rotllos d’anguila amb alvocat i ous de peix volador

La carta, tota d’estil japonès, és molt amplia i variada, i trobarem des dels més típics plats nipons fins a algunes creacions pròpies sempre inspirades en la cuina oriental. Quan parlem de sushi sobretot, sabem que la base és un peix fresc, i aquest restaurant compleix a la perfecció amb això. Una boníssima qualitat i uns sabors potents ambientats en la modernor barcelonina, fan d’aquest restaurant una elecció segura si volem un bon japonès.

Alguns dels plats de la carta.
plat7
Negima Yakitori. Pintxo de pollastre i cebeta amb salsa yakitori
plat2
Tot el peix era fresc i boníssim

Gyozes, yakisobes, sashimi, teriyaki… La carta és amplíssima i la gràcia és triar diferents plats (la carta marca sempre el número d’unitats que serveixen amb cada ració) per fer una degustació variada. Trobarem més de 50 plats perfectament explicats, encara que el servei, molt atent, no dubtarà a resoldre les nostres preguntes.

A les postres, també molt variades, trobarem una mescla d’ingredients de tot arreu que la fan atractiva. La mitjana de preus és d’uns 5 euros. Alguns exemples són:

  • Mousse de xocolata blanca amb arròs inflat caramel.litzat i teula de xocolata.
  • Pastís tebi de xocolata.
  • Maki de mascarpone amb salsa de xocolata.
  • Fruites vermelles amb sorbet de litxis.
  • Mochi de te verd, maduixes o xocolata.
  • Flam de gingebre.
  • Gelats de te verd, o iogurt búlgar o sèsam.
  • Sorbets de yuzu (llimona japonesa) o maracuyà. 
Maki de mascarpone.

Resumint, un lloc perfecte si sou amants de la cuina japonesa.

El preu per 2 persones (diferents plats com yakisoba, yakitori, makis, nigiri), postres i aigua va ser de 50 euros (gener 2012).

CLICA PER VEURE EL LLISTAT DE RESTAURANTS RECOMANATS

Publicat per BonaVida

Pasión por conocer mundo y la fotografía, en la web mostramos información de rutas y viajes www.salydescubre.com Bojos per voltar pel món i la fotografia, a la web mostrem informació de rutes i viatges www.bonavida.cat

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: