Recorrent Corea del Sud en cotxe (I part)

Deixem la gran ciutat de Seül amb una mica de nostàlgia. Ens ha agradat molt, i tot i visitar-la durant una setmana creiem que ens hem deixat moltes coses per veure. Però tenim ganes de conèixer més llocs d’aquest país. Així que som-hi!

corea_seul_nit
Seül ens ha encantat, però hem de continuar la ruta
corea-113
Benvinguts als Centres Comercials de Corea
corea-115
Hola que tal???
corea-114
Porta Dongdaemun, Seül

corea-seul-47

Després de valorar els pros i contres, decidim llogar un cotxe. Ens encanta la llibertat que ens dóna, sumat a no portar res lligat, podem anar al nostre ritme. La part més negativa segurament és la dificultat amb la comunicació. El lloguer ja comporta les primeres anècdotes en forma de poc enteniment. La persona que ens acaba entregant el vehicle només coneix dues paraules en anglès: okey i gasoline. Jejeje. Però amb gestos i bona voluntat, no hi ha qui ens aturi. 

corea-mane-lloguer-cotxe
Ja tenim cotxeeeee!!!

El cotxe porta un navegador GPS més gran que la nostra tele de casa, i per sort el podem configurar en anglès, però és complicat introduir les adreces. Massa ciutats, regions i carrers de noms complicadíssims per nosaltres. Una simple lletra malament i el trasto ens indica l’altra punta del país. 

Per sort, ho complementem amb Sant Google Maps. Vam agafar una targeta prepagament pel mòbil que ens permet tenir internet. I realment és una gran ajuda! Tot i així, suem una mica per sortir de Seül.  No tenim pressa, així que… calma!

La ruta que tenim prevista és molt oberta, amb les clares intencions de veure la màxima realitat del país. És clar que visitarem punts turístics, però aquesta època de l’any (novembre) els fa poc concorreguts. És genial trobar tan poca gent, i encara menys turistes occidentals. 

corea-67
Voltant per Corea del Sud

Comencem per conèixer una mica la natura d’aquest país. El Parc Nacional de Seoraksan és una meravella a la tardor. Quins colors! Aqui podem fer caminades, pujar en telefèric, gaudir de bones vistes…

corea-81
Pugem al telefèric
corea-112
Per gaudir d’unes fantàstiques vistes

 

corea-82
Tot està molt ben explicat…
corea-84
I podem fer diversos trekings

També anem a Sokcho, una ciutat pesquera, on tothom sembla viure del mar. Coincidim amb un petit festival, molt semblant a les nostres fires, plenes de paradetes on menjar. Us hem explicat el que ens agrada tastar coses, oi??

corea-85
Barri de Sokcho
corea-79
El ball del poble
corea-80
I nosaltres a sopar!

Busquem contrastos en aquesta ruta, i ens apropem a la regió de Pyeongchang, una zona d’alta muntanya i estacions d’esquí. Aquí ho estan preparant tot per celebrar els Jocs d’Hivern del 2018. Ens fa il.lusió tocar la neu!!

corea-seul-55
Llàstima que no ens dóna temps d’esquiar!

Fem nit a la ciutat d’Andong, i mentre passegem al dia següent, ens topem amb el mercat setmanal. Carrers ocupats per multitud de venedors de tot tipus de verdures, fruites, peix… Quant color!!! Però com ens agraden els mercats!!!

corea-88
El mercat exterior invaeix part de la carretera
corea-89
El mercat interior és ple de paradetes on comprar de tot
corea-90
Som molt fans dels mercats!!!

Ens quedaríem tot el día voltant per les paradetes, però volem veure més llocs. Així que tornem al cotxe i a la carretera, que toca baixar cap al sud del país… Però això ja serà al proper post.

PD: Aquest és un article escrit des del mateix lloc del que parlem.

indicacio-ruta-corea-2-esqindicacio-ruta-corea-4-dreta

Publicat per BonaVida

Pasión por conocer mundo y la fotografía, en la web mostramos información de rutas y viajes www.salydescubre.com Bojos per voltar pel món i la fotografia, a la web mostrem informació de rutes i viatges www.bonavida.cat

One thought on “Recorrent Corea del Sud en cotxe (I part)

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: