Primeres sensacions de Corea del Sud. La ruta comença a Seül, la gran metròpolis.

En vivo i en directo. Com ens agrada descriure una ciutat a la vegada que l’estem coneixent. No donem dades, ni consells (preferim deixar-ho per més endavant), però si el que aquest lloc ens està transmetent.

Ens trobem en plena ruta per Corea. Cansats per les hores de vol però molt entusiasmats per descobrir aquest país, que ens està sorprenent moltíssim, sobretot pels seus contrastos.

corea-seul-1
Seül a la nit
corea-seul-13
Una de les visitades obligades són els seus temples i palaus

corea-seul-12

Comencem per la seva capital. Seül és enorme, i potser necessitarem quedar-nos més temps del previst. Aquí hi ha molt a veure! Per sort (tot i d’altres inconvenients), la ruta és totalment oberta, sense cap reserva prèvia, així que ja veurem quants dies dediquem a aquesta ciutat.

Seül és vibrant i animada, dividida en dos pel riu Hangang té una extensa xarxa de transport públic, molt útil per moure’s. Això sí, al principi espanta. Comencem pel metro, i les seves 9 línies impressionen. Sumem-li la dificultat de l’idioma i que aquí no tothom parla anglès. Però amb voluntat tot s’aconsegueix. Ja li estem pillant el truquillo. Hem passat al nivell 2: els autobusos. Encara ens agraden més, ja que permeten gaudir de la visió dels carrers mentre ens desplacem.

corea-seul-4
Passejant pels carrers de Seül
corea-seul-17
Mercat del peix
corea-seul-14
Gwanghwamun Square
corea-seul-11
Barri de Bukchon
corea-seul-8
Seül Square i City Hall
corea-seul-19
Una ciutat plena de contrastos

La gent és un altra punt interessant. Semblen reservats, tímids, però a la mínima semblen obrir-se. Educats, mantenen les distàncies, però com a tot arreu, ja hem trobat de tot. Des dels més antipàtics, a la màxima amabilitat. Les grans ciutats sembles cosides pel mateix patró…

corea-seul-2
Tastem tot el possible
corea-seul-5
Holaaaaaa
corea-seul-7
Trobem gent molt amable
corea-seul-15
Lantern Festival
corea-seul-16
Tastem un dels plats típics: la barbacoa coreana
DCIM100GOPROGOPR0096.JPG
A vegades anem ben perduts…
corea-seul-23
Centre de Seül

Com sempre diem, no hi ha millor lloc per conèixer el ritme d’un lloc, que voltar pels seus mercats. Quanta vida! Són plens de paradetes on preparen tot tipus de menjar. Aquí hi ha molta inmigració xinesa, i això es nota en la gastronomia. Tastem tot el possible, i caminem sense presses, assaborint cada racó i cada instant…
Això pinta molt bé!

PD: Aquest és un post escrit des del mateix lloc del que parlem

indicacio-ruta-corea-2-dreta

Publicat per BonaVida

Pasión por conocer mundo y la fotografía, en la web mostramos información de rutas y viajes www.salydescubre.com Bojos per voltar pel món i la fotografia, a la web mostrem informació de rutes i viatges www.bonavida.cat

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: