Primeres impressions de Vancouver, Canadà

Després d’una primera setmana ben completa, amb l’arribada i una primera impressió de Vancouver, i una ruta en cotxe per Vancouver Island (veure post), toca iniciar la segona etapa d’aquest viatge, potser la més esperada.

vancouver-83
A Vancouver Island trobem fantàstiques platges…
vancouver-84
… i boscos per tot arreu.

La més esperada perquè segurament ens permetrà una opció viatgera que a nosaltres cada vegada ens agrada més. Es tracta d’instal.lar-nos a una ciutat per conèixer-la més a fons, descobrint els seus barris, racons especials i també la gastronomia. Ho fem a Vancouver,  com ja hem explicat prèviament, intercanviant casa i apuntant-nos a classes d’anglès en una acadèmia. Cada tarda i els caps de setmana fem activitats diferents, voltant i absorbint tot el possible.

Tres setmanes d’un curs intensiu d’anglès a l’academia LSI, per refrescar una llengua que cada vegada necessitem més per viatjar arreu. L’escola acull alumnes de tot el món, i ofereix vàries modalitats i nivells d’estudi. Només dir, que en una de les classes convivim alumnes de 8 nacionalitats diferents. Això és genial!!! No hi ha res millor per uns amants dels viatges que poder conversar amb gent de tot el món…

12985393_680636525409293_8275870697124071202_n
A punt per iniciar les classes!!!

Una altra de les coses més divertides que hem pogut fer aquests primers dies, és conèixer la ciutat de la mà d’en George, un amable veí i amic de la parella de canadencs que ha intercanviat casa amb nosaltres. Ell, que fa servir la bicicleta per anar a tot arreu, ens convida a mostrar-nos el seu Vancouver en aquest mitjà de transport, ideal per moure’s amb total llibertat. La ciutat té un munt de carrils bici, i és ideal per anar amunt i avall.

Triem una ruta molt popular, que voreja bona part de la ciutat, i tot i no fer-la en la totalitat del seu recorregut, acabem fent uns 18 quilòmetres. Cansats però ben contents!!

vancouver-51
En George es converteix en el nostre guia perfecte!

Comencem fent un recorregut pel nostre barri, Kitsilano, ple de tranquils carrers i cases residencials. Ens dirigim al centre de la ciutat travessant el pont de Burrard St., i fem una petita parada al DownTown. Aquí trobem la majoria de grans edificis, i moltes oficines. Continuem fins la popular Canada Place, situada al port, amb unes vistes molt xules de North Vancouver (la part de la ciutat situada a l’altra banda de la badia).

vancouver-49
Vistes de la ciutat desde Burrard St.
vancouver-50
En bici pel centre de la ciutat

Iniciem un agradable circuit per Coal Harbour, un carril especial per vianants i bicicletes que voreja la costa. Quanta gent fent esport! Es nota que Vancouver és una ciutat molt verda i plena de gent que practica i li agrada l’esport.

vancouver-52
Les fantàstiques muntanyes darrera el perfil de la ciutat, donen fe que Vancouver està envoltada de natura
vancouver-53
Aquí molta gent practica esport
vancouver-54
Totem Pole, un lloc on s’exposa l’art dels nadius de Vancouver

Encarem el conegut Stanley Park, l’enorme parc i pulmó verd de la ciutat que per nosaltres és com un autèntic i enorme bosc. Recorrem tot el seu perímetre, que obligatòriament s’ha de fer en un sentit únic. Acabat el parc, passem per la popular English Bay Beach. Trobem pocs valents banyistes remullant-se en les encara fredes aigües, però a la sorra ja comença a veure’s força gent, I és que la primavera ja convida a fer activitats a l’aire lliure, i els canadencs d’aquesta ciutat ja fa temps que esperen l’arribada del bon temps!

vancouver-58
Vorejem Stanley Park pel seu carril especial per vianats i bicis
vancouver-59
La popular Siwash Rock
vancouver-65
Descobrint la ciutat sobre dues rodes
vancouver-60
Third Beach i West Vancouver al fons
vancouver-67
Ambient a English Bay Beach
vancouver-68
Kitsilano Beach

En George, una persona encantadora, ens explica mil anècdotes de la ciutat, i es converteix en un amfitrió perfecte. Ell representa l’amabilitat que estem trobant aquests dies dels habitants d’aquesta bonica ciutat. Vancouver ja ens ha robat el cor, i la seva gent també ho està aconseguint.

Clica per veure la 1a entrada de la ruta per British Columbia

Nota: Aquest és un post “in situ”, és a dir, escrit des del mateix lloc del que parlem.

Publicat per BonaVida

Pasión por conocer mundo y la fotografía, en la web mostramos información de rutas y viajes www.salydescubre.com Bojos per voltar pel món i la fotografia, a la web mostrem informació de rutes i viatges www.bonavida.cat

2 respostes a “Primeres impressions de Vancouver, Canadà

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: