Llocs interessants per veure a Vancouver, Canadà

No hi millor manera per descobrir una ciutat, que visitar-la amb calma. I això és el que intentem fer durant tot el mes que ens instal·lem a Vancouver. Però pel que estem veient, encara necessitaríem moltíssim més temps per fer-nos una idea de tot el que pot oferir aquesta ciutat! Per nosaltres, aquesta manera de visitar-la, passar força dies en un mateix lloc, és ben diferent.

A més de les classes diàries (ens hem apuntat a uns curs d’anglès), omplim tots els dies visitant barris, racons i fent activitats diverses. Avui volem parlar d’algunes que hem trobat molt interessants, i que ens ajuden a conèixer millor Vancouver.

vancouver-107
Voltem cada dia per descobrir llocs interessants…
vancouver-89
…fent pausetes per agafar forces!
Downtown a la nit
Downtown a la nit
Wreck Beach
Wreck Beach
Les classes són part important del viatge
Les classes són part important del viatge
Continuem descobrint llocs interessants on menjar
Continuem descobrint llocs interessants on menjar

Una bona manera de fer-nos una idea de les dimensions d’aquesta ciutat, i situar-nos millor, és buscar un observatori o punt elevat. De moment n’hem trobat tres que ens han ajudat moltíssim:

Vancouver Lookout Tower, situada a Harbour Centre, és la torre que ofereix vistes de 360 graus des del seu observatori a 168 metres d’alçada. Ens ha servit per ubicar els principals barris.

Lookout Tower
Lookout Tower
vancouver-101
La torre ofereix vistes de 360 graus
vancouver-100
Ens serveix per ubicar els principals carrers i edificis

Queen Elizabeth Park és el punt natural més elevat dins la ciutat. Aquest parc situat sobre un turó a 167 metres sobre el nivell del mar ofereix unes bones vistes, i el parc és un lloc de trobada de molta gent, especialment els caps de setmana.

Vistes des de Queen Elizabeth Park
Vistes des de Queen Elizabeth Park
Amb alguns jardins a visitar
Amb alguns jardins a visitar

vancouver-138

I segurament el millor lloc on fer-se una idea de la magnitud d’aquesta ciutat és des de Grouse Mountain. L’anomenat “Peak of Vancouver”, a només 20 minuts del centre de la ciutat, és una muntanya on trobem una estació d’esquí al seu cim, situat a 1.200 metres d’altitud. La manera més ràpida de pujar, és a través de l’skyride, un telefèric que ens portarà al cim, a l’hora que ens oferirà les millors vistes de Vancouver. Al.lucinants!!

vancouver-125
L’skyride ens puja al cim
Vistes de bona part de Vancouver
Vistes de bona part de Vancouver
Un lloc genial on desconnectar de tot
Un lloc genial on desconnectar de tot

El que més fem, és caminar amb tranquil.litat per barris i carrers, aturant-nos davant allò que ens crida l’atenció. Però d’això ja en parlarem en propers posts. Deixeu-nos donar més exemples de llocs que val la pena visitar en aquesta ciutat.

vancouver-139
Vancouver és una ciutat molt cosmopolita
El bon temps ha arribat, i aprofitem per dinar als Parcs
El bon temps ha arribat, i aprofitem per dinar als parcs

vancouver-147

Com sempre, una de les coses que més ens interessen són els mercats. De grans, petits, al centre, a les afores… Segurament el més conegut és Granville Island Public Market, un mercat ple de colors, olors i és clar, aliments. Fruita, verdura, carn, peix, formatges, dolços… la llista és interminable. Molt recomanable venir amb gana i tastar alguns dels plats que podem trobar, ja sigui a les taules que hi ha dins, o a l’exterior, davant les fantàstiques vistes dels grans edificis de la ciutat. Això sí, vigilem amb les gavines, que són molt amigues de robar-nos el menjar…

Molt d'ambient al mercat
Molt d’ambient dins el mercat
vancouver-106
Els colors omplen el mercat

Ben aprop del mercat hi ha Granville Island Brewing, una famosa fàbrica de cerveses que aprofitem per visitar. El tour consisteix en un recorregut per les instal.lacions i una explicació de l’el.laboració de les moltes classes de cervesa que surten d’allà. La veritat és que aquesta part no la trobem gaire interessant (és poc visual…), però tot canvia quan arriba el moment dels diferents tasts de cervesa. Ah! Que fresqueta!!

vancouver-96
Un brindis pel tast de cerveses!

Un altre mercat per on passem el diumenge al matí és Hastings Park Farmers Market, a l’est de la ciutat. No hi ha moltes parades, però tot sembla super ecològic i els venedors són productors locals de la zona. Per si tenim gana, hi ha uns quants food trucks oferint menjar.

vancouver-124
Venedors locals ofereixen els seus productes
vancouver-123
Les food-truck són un bon lloc on omplir l’estòmac

Un altre lloc que visitem és l’Aquarium. Molt pensat per famílies amb nens, aquí trobarem tant les espècies endèmiques de British Columbia, com animals de tot el món. Taurons, dofins, tortugues, belugues, i moltíssims altres peixos…

vancouver-62
Gaudim com nens de la visita a l’Aquarium
vancouver-63
Meduses

vancouver-145

Un dels edificis que hem trobat molt interessants és la Biblioteca Pública.

Public Library
Public Library

vancouver-151

Vancouver fins i tot ens obsequia amb una gran cursa, l’anomenada SunRun, que aquest any acull a més de 40.000 participants que recorren els carrers de la ciutat com una gran marea blava. Impressiona!!

vancouver-122

El nostre diari de viatge treu fum. No parem de voltar i apuntar coses, però necessitaríem que els dies tinguéssin més de 24 hores! A més, la calor arriba, i això encara fa que Vancouver ens agradi més. Però això ja ho explicarem al proper post…

Nota: aquest és un post “in situ”, és a dir, escrit des del mateix lloc del que parlem.

Clica per veure altres posts de Vancouver al blog:

iconos ciudades vancouver

Publicat per BonaVida

Pasión por conocer mundo y la fotografía, en la web mostramos información de rutas y viajes www.salydescubre.com Bojos per voltar pel món i la fotografia, a la web mostrem informació de rutes i viatges www.bonavida.cat

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: