Anècdotes viatgeres. Visitar un país i trobar-te als seus Monarques.

Visitar un lloc desconegut ja és sinònim de sorpreses. Mai saps què et pots trobar. I de vegades, algunes situacions es poden convertir en l’anècdota d’un viatge. Perquè visitar la ciutat danesa de Copenhagen, i trobar-se a la família reial de Dinamarca no deu ser gaire normal, oi?

Passejant per la ciutat, ens apropem fins l’Òpera de Copenhagen, i ens trobem molt moviment de gent. Vestits de gala, molts militars, taxis i cotxes oficials arribant… Aquí passa alguna cosa!

IMG_0263.JPG
La bande de música comença a tocar
IMG_0267.JPG
Recepció a l’interior de l’Òpera
IMG_0265.JPG
Els mitjans de comunicació esperen a l’exterior

Ens ho confirma una de les persones que ens atura quan intentem accedir a l’interior de l’imponent edifici -“Avui no és possible visitar l’Òpera, disculpin les molesties“- ens diu. -“Ooooh! I com és?” – exclamem. Ens explica que es conmemora el 400 aniversari de l’Armada Danesa, i fan un acte oficial.
El lloc és maco, i l’ambient anima a voltar. Llàstima no anar vestit de gala… Segur que ens podríem colar i tastar algun canapé!  🙂

Arriben fotògrafs, periodistes i mitjans gràfics. És llavors quan una senyora danesa que ronda per allà ens diu si també hem vingut a veure als membres de la Casa Reial? -“Els reis?? Doncs no. Som turistes i voltàvem per aquí“- responem. -“Estan a punt d’arribar. La reina i els prínceps creuaran el canal des del seu Palau Reial per presidir l’acte“.- ens diu. -“Així ara ens faran fora d’aquí aviat, oi?“- repliquem. -“Noooo. És molt fàcil apropar-se als reis. Ja ho veureu!“- diu amb un somriure.
Una petita embarcació s’apropa, la banda de música militar comença a tocar, i els fotògrafs comencen a disparar com bojos. -“Són ells“- ens diu la nostra “confident” danesa. Ens apropem a la porta on han d’entrar i sense que ningú ens digui res, veiem com tota la comitiva passa a tocar nostre.

IMG_0264.JPG
Embarcació on arriba la família reial
IMG_0262.JPG
El Príncep hereu Federic de Dinamarca
copenhagen cris familia real
I aqui ens teniu, davant la Reina i el Príncep de Dinamarca

 

IMG_0266.JPG
Focs d’artifici a la ciutat per celebrar el dia

No sabíem què ens depararia el dia al sortir a descobrir la ciutat de Copenhagen pel matí, però segur que als plans no entrava visitar un país i trobar-te als seus Monarques. Viatjar és una veritable caixa de sorpreses!!!

Clica per veure altres posts sobre Copenhagen al blog:

icones ciutats copenhagen

 

Publicat per BonaVida

Pasión por conocer mundo y la fotografía, en la web mostramos información de rutas y viajes www.salydescubre.com Bojos per voltar pel món i la fotografia, a la web mostrem informació de rutes i viatges www.bonavida.cat

2 respostes a “Anècdotes viatgeres. Visitar un país i trobar-te als seus Monarques.

    1. Jejeje. Són d’aquelles anècdotes que encara fan engrandir més un viatge, Miquel. I això que som ben anti-monàrquics! Però la situació va ser realment divertidíssima.
      Aquesta ruta que estem fent per Dinamarca i Suècia ens està agradant molt. I ara deixarem enrera les ciutats per endinsar-nos en la natura i els petits poblets nòrdics… Com ens agrada veure món!!
      Una abraçada

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: