Visitar un lloc desconegut ja és sinònim de sorpreses. Mai saps què et pots trobar. I de vegades, algunes situacions es poden convertir en l’anècdota d’un viatge. Perquè visitar la ciutat danesa de Copenhagen, i trobar-se a la família reial de Dinamarca no deu ser gaire normal, oi?

Escrivim aquest post mentre estem fent una ruta per Dinamarca i Suècia. I és que ahir mateix al.lucinem amb una sorpresa majúscula, quan visitem l’edifici de l’Òpera a Copenhagen, i ens trobem molt moviment de gent. Vestits de gala, molts militars, taxis i cotxes oficials arribant… Aquí passa alguna cosa!
IMG_0263.JPG

IMG_0267.JPG

IMG_0265.JPG

Ens ho confirma una de les persones que ens atura a l’accedir. -“Avui no és possible visitar l’Òpera, disculpin les molesties“- ens diu. -“Ooooh! I com és?” – exclamem. Ens explica que es conmemora el 400 aniversari de l’Armada Danesa, i fan un acte oficial.
El lloc és maco, i l’ambient anima a voltar. Llàstima no anar vestit de gala… Segur que ens podríem colar i tastar algun canapé! Arriben fotògrafs, periodistes i mitjans gràfics. És llavors quan una senyora danesa que ronda per allà ens diu si també hem vingut a veure als membres de la Casa Reial? -“Els reis?? Doncs no. Som turistes i voltàvem per aquí“- responem. -“Estan a punt d’arribar. Els reis i els prínceps creuaran el canal des del seu Palau Reial per presidir l’acte“.- ens diu. -“Així ara ens faran fora d’aquí aviat, oi?“- repliquem. -“Noooo. És molt fàcil apropar-se als reis. Ja ho veureu!“- diu amb un somriure.
Una petita embarcació s’apropa, la banda de música militar comença a tocar, i els fotògrafs comencen a disparar com bojos. -“Són ells“- ens diu la nostra “confident” danesa. Ens apropem a la porta on han d’entrar i sense que ningú ens digui res, veiem com tota la comitiva passa a tocar nostre.

IMG_0264.JPG
a>

Publicat per BonaVida

Ens encanta viatjar, la fotografia, la cuina... i la bona vida! I de postres: compartir-ho amb tothom!!!! www.bonavida.cat Nos encanta viajar, la fotografía, la cocina ... ¡y la buena vida! Y de postres: ¡compartirlo con todo el mundo! www.salydescubre.com

2 Comments

 1. … és que sou l’hostia !!!

  Resposta

  1. Jejeje. Són d’aquelles anècdotes que encara fan engrandir més un viatge, Miquel. I això que som ben anti-monàrquics! Però la situació va ser realment divertidíssima.
   Aquesta ruta que estem fent per Dinamarca i Suècia ens està agradant molt. I ara deixarem enrera les ciutats per endinsar-nos en la natura i els petits poblets nòrdics… Com ens agrada veure món!!
   Una abraçada

   Resposta

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s