Ens agrada escriure i fotografiar els viatges que fem, perquè ens provoquen un munt de sensacions i les volem transmetre. I això és el que també fem de tant en tant amb la cuina. Ens agrada cuinar, menjar i fotografiar els aliments, i avui hem decidit fer-ho amb les darreres receptes de pastissos i dolços que hem fet a casa.

Bé, parlem en plural perquè som un equip, però tenim les tasques molt dividides, però ben complementades entre si. La Cristina és la creadora, cuinera i xef de tots els plats que fem a casa, i jo (Manel) m’encarrego d’immortalitzar-los i tastar-los. Quina barra! diran alguns… Jo l’anomeno compenetració total. I és que a mi em seria impossible superar aquestes receptes (més aviat no sabria per on començar), però en canvi m’encanta deixar constància fotogràfica del que surt de la cuina (i de pas, tastar-ho per certificar que són boníssims).

pastís de xocolata

pastís de xocolata

més magdalenes...

magdalenes…

iogurt

iogurt

Tartaletes de crema

Tartaletes de crema (o pastissets de Betlem)

Preparant el sacher

Preparant la sacher

ensaimades

ensaimades

més magdalenes...

més magdalenes…

Pastís de formatge amb melmelada de maduixa

Pastís de formatge amb melmelada de maduixa

Ara mateix, mentre escrivim aquest text, tenim sobre la taula un fantàstic pastís de formatge amb melmelada de maduixa acabat de fer per inspirar aquestes línies. I només dolç? diran alguns… Nooooo. La Cristina fa de tot, però sap que tinc una debilitat més que exagerada cap als pastissos i la rebosteria. És impossible fer un dinar i no guardar un raconet de l’estómac per fer les postres.

De la cuina a la taula...

De la cuina a la taula…

pancakes

pancakes

napolitanes de xocolata

napolitanes de xocolata

primers passos...

primers passos…

gominoles

gominoles

Sacher amb melmelada de préssec

Sacher amb melmelada de préssec

coulant de xocolata i gelat de vainilla

coulant de xocolata i gelat de vainilla

croissants farcits de xocolata

croissants farcits de xocolata

coca de pa

coca de pa

És una llàstima que la tecnologia encara no permeti enviar un trosset de qualsevol d’aquestes delícies a totes les persones que estan llegint això, però fins que algú no inventi alguna cosa que ho permeti, haureu de creure al que us està escrivint aquestes línies: Mmmmmm, que bo!!!!

Clica per veure altres posts sobre gastronomia al blog:

gastronomia bv cat

Publicat per BonaVida

Pasión por conocer mundo y la fotografía, en la web mostramos información de rutas y viajes www.salydescubre.com Bojos per voltar pel món i la fotografia, a la web mostrem informació de rutes i viatges www.bonavida.cat

5 Comments

 1. oh… quines delícies que fas, Cristina! I quines fotos més guapes, Manel! Jo trobo que esteu compenetrats, sí, a mi ja m’està bé i no tinc res a dir-hi, amb el fet que només faci de pastissera la Cristina. Així… cadascú es concentra amb la seva feina i les coses surten bé, molt bé! no ho sabia, cristina, que fossis tan dolça… als viatges ja es veu, que us agrada tastar pastetes d’arreu, però fer-les a casa… això encara és millor! A casa també sempre, sempre, guardem un raconet per les postres. Ahir mateix, que vaig anar a sopar a casa ma mare (que acabava d’aterrar de Mallorca) vam poder degustar una deliciosa ensaïmada mallorquina…mmmm… i unes figues confitades amb conyac… mmmm!! Em perden els dolços, potser us passa el mateix? Petonets!

  Respon

  1. Marina, t’he de dir que jo no sóc tant de dolços com el Manel… Tiro més cap al salat! Però només per veure la seva cara quan s’ho menja, ja val la pena, la feinada!! Jaja!! La veritat que un cop vistes totes les fotos juntes en una mateixa entrada, dóna gust tenir aquest desplegament d’instantànees tan xules. Val la pena, no??
   M’encanta arribar d’un viatge, entrar a internet i trobar la recepta d’allò típic que hem tastat i intentar reproduir-la. De vegades surt bé i de vegades no tant…
   Per cert, què bona l’ensaïmada de Mallorca!!

   Respon

 2. CRISTINA !!! Per si algun dia el Manel te compromisos o esta moooolt enfeinat, enrecordet que jo tambe ser fotografiar ….. Quin morro !!!

  Respon

  1. Estic d’acord amb el Miquel! Tu n’hi dius compenetració i jo n’hi dic morro! Jejeje…
   Ja sabeu que qualsevol cosa que us sobri la podeu portar a la feina que també seria llàstima que es fes malbé. 😉
   Ibana

   Respon

   1. Jajaja!! Molt bona, Miquel!! Esteu convidats!! I sí que té una mica de morro, sí… Jeje!
    Crec que això de fer entrar al Manel a la cuina ho haurem de deixar per una altra vida… De moment, tira de morro!! Jaja!! Però tu, Ibana, ets la que menys et pots queixar, eeehh?? Que has tastat la tira de coses!!! Aprofita mentre puguis!!!

    Cristina.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s