Després de l’entrada anterior sobre l’art del “tapeo” a Sevilla, ens hem quedat amb les ganes de continuar parlant del bon menjar a la capital andalusa. Ja hem dit que el bon temps, la seva gent i la seva cuina, són les principals raons d’una bona escapada gastronòmica.

La calle Betis, a Triana, és un bon lloc on entaular-se

La Torre del Oro vista des del menjador del restaurant Riogrande

És impossible recordar i recomanar tots els llocs que ens han agradat de Sevilla, però hem triat un per cada àpat del dia, l’esmorzar, el dinar i el sopar.

Començar el dia amb un bon esmorzar ja és tota una garantia de passar una bona jornada, i a nosaltres ens agrada moltíssim visitar el Horno San Buenaventura. De fet, disposen de 5 establiments a la ciutat, i a qualsevol d’ells podem menjar una bona varietat de dolç i/o salat. Segurament el més conegut és el situat a l’Avinguda Constitución 16 (davant de la Catedral), però nosaltres recomanem el que podem trobar al Carrer Carlos Cañal 28, molt més tranquil. Allà nosaltres gaudim amb les nostres diferències. Jo (Manel) prefereixo un bon cafè amb llet (els “manchaos” amb poc cafè són la meva especialitat) i una bona pasta dolça (les palmeres amb rovell d’ou són increibles) i ella (Cristina) és més de te i algun entrepanet salat (el pernil és boníssim!).

El Horno San Buenaventura és un clàssic a Sevilla

La “palmera de yema”, un plaer de bon matí

Per dinar recomanem anar de tapes, a la Taberna Miami (Carrer San Jacinto 21). Una varietat enorme de tapes, en un bar bastant turístic, però amb molta vida. Situat en ple barri de Triana no podia ser d’una altra manera.  El ritme és frenètic, els cambrers amables i podem degustar un munt de plats (increïbles les amanides i el pescaito frito). Ideal si la visita a Sevilla és en grup nombrós, ja que disposa de moltes taules i el preu no està gens malament. Ja gaudim només mirant com van sortint els cambrers amb les safates plenes de menjar…

Una amanida i cervesa fresqueta, per combatre les temperatures

La barra de la Taberna Miami és un moviment constant de clients

Un variat de peix fregit sempre és un valor segur

I canviem radicalment l’estil a l’hora de sopar. Recomanem un dels locals de moda a la ciutat, La Mojigata (Carrer Moratín 15). Cuina moderna en aquest gastro-bar amb una enorme carta de vins (Rafa Bellido, un dels millors someliers d’Espanya, és soci d’aquest establiment). Tastar els seus plats i tapes de disseny és una experiència brutal. El local és petitó, però a més de menjar molt bé, et tracten genial!

Tota una experiència sopar a la Mojigata

El local no és molt gran, i potser és recomanable reservar. Pots llegir la carta a les finestres!

Tapes sorprenents i variades

Les postres també sorprenen!

L’oferta sevillana és enorme, però un bon consell abans de visitar qualsevol ciutat, és consultar d’altres companys viatgers. La cuina és una cosa molt subjectiva, però allò que és bo, agrada a tothom!

CLICA PER VEURE ALTRES POSTS DE SEVILLA AL BLOG

Anuncis

Publicat per BonaVida

Ens encanta viatjar, la fotografia, la cuina... i la bona vida! I de postres: compartir-ho amb tothom!!!! www.bonavida.cat Nos encanta viajar, la fotografía, la cocina ... ¡y la buena vida! Y de postres: ¡compartirlo con todo el mundo! www.salydescubre.com

4 Comments

  1. missmadaboutravel 3 Setembre 2012 a les 15:44

    M’heu deixat sense paraules! Un post fantàstic per obrir boca 😉

    Resposta

    1. Ja,ja,ja. D’això és tracta Missmad, de provocar alguna cosa amb els posts gastronòmics. I sobretot llançar recomanacions a d’altres viatgers.
      Gràcies pel teu comentari

      Resposta

  2. Realment ve de gust anar a Sevilla nomes per poder gaudir de tot aquest mon del “tapeo” i del bon viure al que no estem acostumats. Ara fa un munt d’anys que vam estar a Sevilla o sigui que potser haurem de pensar-hi per una escapada. Salutacions.

    Resposta

    1. I tant Imma, quan pogueu us heu d’escapar a Sevilla. Jo sóc seguidor del Betis (club de futbol de la ciutat), i com a mínim una vegada a l’any m’agrada anar a veure un partit allà. Ara, que nosaltres tenim moltes ganes de visitar Cadis, que no hem pogut trepitjar mai.
      Una salutació!
      Manel

      Resposta

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s