RUTA PER ALASKA I HAWAII – Dia 0 –

Tot arriba, i en aquest cas, és l’hora de marxar a fer una ruta que portem temps esperant i desitjant: Una ruta que dividirem en dues parts, una primera recorrent en autocaravana l’Estat d’Alaska i una segona per descobrir Hawaii. La combinació pot sonar estranya, però per sort hem pogut ajuntar dues destinacions somiades des de fa temps.

Després dels típics preparatius les últimes setmanes, avui és dia de maletes i jugar al tetris amb tot el material que volem portar en el mínim d’espai possible. 

Ens agrada moure’ns amb “relativament” poc equipatge (i diem relativament perquè això sempre depèn de les persones), i amb una maleta tamany cabina d’avió, i una bossa cadascun de nosaltres, en tenim prou. I això que molta part de l’equipatge és l’equip fotogràfic i els diferents gadgets que ens agrada portar de ruta…

I aquí no es veu tots els carregadors, i més objectes varis que portem… Déu n’hi do!

Per primera vegada farem un vol transoceànic amb una companyia Low Cost, Condor, i sabem que no trobarem cap tipus de comoditat, però viatjar a una destinació tan cara com Alaska comporta començar a estalviar per l’avió. 20 dies movent-nos per aquest Estat americà ple de natura i Parcs Naturals, just quan comença la temporada baixa i el fred, com a nosaltres ens agrada…

I després, per tal que el cos es torni boig amb els contrastos, farem una altra ruta de 10 dies per Hawaii, visitant les seves platges i sobretot els seus volcans.

Com altres vegades, la nostra idea és realitzar un diari de viatge. És a dir, sempre que disposem d’internet i ens aguanti el cos, volem penjar petites entrades amb l’experiència viscuda durant el dia. Vam jurar que no ho tornaríem a fer per les hores de son que es perden, però creiem que no va ser un veritable jurament de sang… Així que, aquí comença la nostra aventura!

pictos ruta alaska 1 dreta cat

 

 

 

 

 

 

 
Clica per veure Resum Ruta per Alaska           Clica per veure Resum Ruta per Hawaii

iconos ciudades alaskaiconos ciudades hawaii

Publicat per BonaVida

Pasión por conocer mundo y la fotografía, en la web mostramos información de rutas y viajes www.salydescubre.com Bojos per voltar pel món i la fotografia, a la web mostrem informació de rutes i viatges www.bonavida.cat

7 respostes a “RUTA PER ALASKA I HAWAII – Dia 0 –

 1. Quina enveja !!! ja ens explicareu algun dia com podeu fer lo del equipatge i mes si teniu que portar una mica de roba d’abric, jo per molt que redueixo no puc deixar de portar una bossa gran i una petita motxilla per persona. I una curiositat, factureu les maletes ?? Que tingueu un vol tranquil i esperem les vostres petites entrades diàries. Una abraçada.

  1. Moltes gràcies pel teu comentari Imma.
   La veritat és que intentem viatjar amb el mínim equipatge, encara que com diem al post, aquesta vegada portem massa aparell tecnològic. Ens ocupa moltíssim. I també tenim el problema de la combinació de climes. Anem a un lloc on farà bastant fred, i un altre amb calor. La sort de viatjar als Estats Units (encara que siguin els 2 Estats més allunyats), és que tard o d’hora trobes bugaderies, i nosaltres les fem servir molt.
   Ens hem plantejat fins i tot enviar una maleta amb la roba d’hivern cap a casa quan acabi la primera part de la ruta, però surt bastant car.
   Ah! i sí, facturem 2 maletes encara que són petites, ja que a l’avió pugem 2 motxiles amb tot l’equip fotogràfic, que preferim que viatgi amb nosaltres.
   Una abraçada!!

 2. Igual que l’Imma, ara mateix estic malalt d’enveja. Alaska és un destí al que m’agradaria anar molt aviat. Os desitjo que ho passeu de conya i que ens feu dentetes amb moltes i moltes fotos.

  Una forta abraçada

  1. Moltes gràcies pel teu comentari Miquel.
   Alaska és una destinació que tenim moltes ganes de fer. Els últims grans viatges estan sent d’envoltar-nos de natura i veure a poquíssima gent, i això ens encanta.
   Si no podem llegir la resta de les vostres cròniques africanes ja sabeu el perquè. Sort dels blocs. Així podrem gaudir a la tornada.
   Una abraçada!!

 3. Oooooh!!! Veig que no soc l’única que té molta enveja! Passeu-vos-ho genial, feu moltíssimes fotos i aneu informant-nos!

  Una abraçada i bon voyage! 😉

  1. Moltíssimes gràcies Missmad!
   Aprofitem el trajecte cap a l’aeroport per respondre al teu comentari. Segur que gaudirem de molta natura en estat pur. Intentarem fer algun post “en vivo” des d’allà per explicar part de la ruta.
   Una abraçada.

 4. Bon viatge parella!! Nosaltres aquí us esperarem, amb el diari de viatge!!! Encara que costi serà tot un luxe seguir-vos in situ!!! I amb aquest arsenal fotogràfic que porteu… mare meva, segur que les fotos seran espectaculars!!! petonets

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: