Semana Santa a Sevilla

Per un amant de la fotografia, la celebració de la Setmana Santa pot arribar a ser un espectacle visual en tota regla. I a pocs llocs es viu amb tanta intensitat com a la ciutat de Sevilla. Sentiment és la paraula que millor pot definir la celebració de la passió i la mort de Crist. Les diferents Cofradies treuen els seus “Pasos”, com s’anomena a l’estructura que representa amb una imatge “el cortejo procesional”. Semana Santa Sevilla 06 Semana Santa Sevilla 08

Semana Santa Sevilla 18 Semana Santa Sevilla 07

El més normal és que les Cofradies tinguin dos Pasos. Un de Crist, i un altre amb la Verge. Els costaleros són els encarregats de portar, a pes, les pesades estructures per bona part dels principals carrers de la ciutat. Cada Cofradia surt de la seva església o parròquia, però totes tenen en comú La Carrera Oficial. Aquesta, és el trajecte comú que tenen totes les Hermandades per la ciutat de Sevilla, que inclou la Plaça de la Campana, la calle Sierpes, l’Avenida de la Constitución i acaben a la Catedral (veure post). Semana Santa Sevilla 03 Semana Santa Sevilla 04

Semana Santa Sevilla 11 Semana Santa Sevilla 13 Semana Santa Sevilla 14 Semana Santa Sevilla 17

Multitud és el que un es troba a Sevilla per aquestes dates, per això es recomanable fer totes les reserves necessàries amb una mica de previsió. L’acte profundament religiós, va sumat al fenomen turístic, i la festa a la ciutat és impressionant. Sevilla s’omple de vida, per celebrar la mort i resurrecció de Crist. Semana Santa Sevilla 10 Semana Santa Sevilla 09

Semana Santa Sevilla 20

Publicat per BonaVida

Pasión por conocer mundo y la fotografía, en la web mostramos información de rutas y viajes www.salydescubre.com Bojos per voltar pel món i la fotografia, a la web mostrem informació de rutes i viatges www.bonavida.cat

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: