SYDNEY (DIA 32 Ruta Nova Zelanda- Sydney-Singapur). Bondi Beach i les platges.

És dissabte i per primera vegada en tota la ruta, ens ho prenem amb una mica més de calma i ens aixequem més tard de les 9h. Necessitem dormir,perquè com passa sovint quan som de viatge, no parem quiets i les bateries no carreguen com quan èrem joves… Comencem fent el “brunch”, un esmorzar-dinar potent per agafar forces. A prop del nostre hotel trobem una cafeteria de les que ens agrada: bon ambient i uns plats contundents!

Brunch dolç (per mi) i salat (per la Cristina). Un clàssic!
Brunch dolç (per mi) i salat (per la Cristina). Un clàssic!

 

Visitem una de les zones més turístiques i transitades de la ciutat, The Rocks, on fan un mercat de cap de setmana. Moltes paradetes i turistes, i un sol de justícia. Voltem sense parar i ens entretenim amb espectacles de carrer. Quanta cosa per veure!

2010-11-27_12-56-38
Espectacles de carrer
2010-11-27_13-03-27 (1)
“Suposat” aborígen tocan el famós Didgeridoo

 

Però on de veritat trobem gent és a la platja. Ens dirigim a la mítica Bondi Beach, i només pujar al bus que ens porta, ja sabem que som en bon camí. Un munt de joves en banyador, xancletes i tovalloles ens acompanyen. El culte al cos és nota. El formiguer de persones que trobem a la sorra és al·lucinant.

sydney bondi beach 2
La mítica platja de Bondi

Bondi Beach. Sydney

Bondi Beach. Sydney

Més tard visitem una altra platja. Hem d’agafar el ferri per arribar a Manly Beach. Decidim comprar una targeta multiviatges per poder moure’ns en bus, tren o ferri. És genial. Però quan som a la platja, bufa molt de vent i ja no queden banyistes. Tot i així trobem surferos i gent practicant kite-surf.

 2010-11-27_18-47-41 (2) 2010-11-27_18-54-45_01 (1) 2010-11-27_19-01-41_01 (1) 2010-11-27_19-03-40 (1) 2010-11-27_19-03-52 (1)

Per cert, molt parlar de Sidney i no hem penjat cap foto d’una de les seves icones de referència: l’Òpera House. Mireu quin arc de Sant Martí va sortir després de ploure una estona:

2010-11-28_19-27-19 (2)

 

Clica per veure altres posts de Sydney al blog

Publicat per BonaVida

Pasión por conocer mundo y la fotografía, en la web mostramos información de rutas y viajes www.salydescubre.com Bojos per voltar pel món i la fotografia, a la web mostrem informació de rutes i viatges www.bonavida.cat

2 respostes a “SYDNEY (DIA 32 Ruta Nova Zelanda- Sydney-Singapur). Bondi Beach i les platges.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: