SYDNEY (Dia 31 Ruta Nova Zelanda-Sydney-Singapur). Arribem a la ciutat

Feia molt de temps que no patíem tant en un aeroport! Arribem amb temps de sobres a l’aeroport d’Auckland, però hi ha força gent per fer el check-in. Quan és el nostre torn, ens comuniquen que ens falten uns papers. Quins papers?!?! S’ha de fer un pagament que desconeixíem, sinó no podem pujar a l’avió. Un suor fred ens recorre el cos. Després de córrer una mica i aconseguim volar a temps. Primera prova superada!

Arribem a Sydney després de 3 hores de vol. Ens trobem en un país diferent i una ciutat diferent, però amb molt de cansament acumulat. Tot i així, fem una bona passejada pels seus carrers. Caminem des de la zona del nostre hotel The York (York St., sota la zona de The Rocks) fins Central Station.

El monorail travessa la ciutat pel centre.
Trobem més gent en un sol dia que en tota Nova Zelanda…

Necessitem parar i recuperar forces…

 

Agafem el tren per tornar cap a l’hotel. Les cames no responen. Tot i així, la primera impressió de la ciutat és molt positiva. Segur que tenim un munt de racons per descobrir…

Quan cau la nit el ritme no para.

Publicat per BonaVida

Pasión por conocer mundo y la fotografía, en la web mostramos información de rutas y viajes www.salydescubre.com Bojos per voltar pel món i la fotografia, a la web mostrem informació de rutes i viatges www.bonavida.cat

3 respostes a “SYDNEY (Dia 31 Ruta Nova Zelanda-Sydney-Singapur). Arribem a la ciutat

 1. Ei! Nosaltres vem fer un café al mateix lloc! Aquest centre comercial és molt bonic.

  Apa, descanseu una mica!

 2. Moltes felicitats Manel ( em tingut el PC arreglant-se i el Movil no se x q no (no había manera ), estas bono una cabra mira q tirartr de ahí , bueno a disfrutar no us vull enrevirdar pero..,, todo se acaba.
  Mireu-lo Per. La part positiva aquí hi ha gent w us esperen un peto

 3. Hola compis, la veritat es que si que és un xoc passar de la immensitat verda i deshabitada de NZ a una gran urbs com Sydney que no descansa mai. Però es una molt bona forma d’anar tornant a la realitat, nosaltres que vam tornar de cop, l’escala a Londres va ser traumàtica ja que tothom anava histèric cridant pel mòbil!!!. En fi, …
  A veure si em podeu fer un favor petitet. Tinc una amiga que marxarà cap allà per cap d’any i està desesperada pq no troba allotjament. Si durant les vostres passejades us fixeu en algun hotelet, em podeu passar el nom per tal que pugui escriure un correu i mirar si tenen disponibilitat?.
  Moltes gràcies!!!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: