Ui! Potser sona una mica negatiu el títol de l’entrada d’avui, però no ho voldríem pas! És cert que cada vegada estem més cansats. Tot i dormir una mica més, les energies no carreguen com cal i no parem de caminar i visitar un munt de llocs.

Què direm dels diners! Ja som a la recta final del viatge, i això es nota. Millor que no tornem a mirar l’estracte de la targeta, perquè no tornaríem a viatjar mai més.

I les bateries, doncs que quan arriba el vespre, més d’un dia se’ns acaben les bateries de les càmeres. Serà que en fem moltes, de fotos???

Avui comencem visitant el Paddy’s Market, un singular i gran mercat on podem trobar de tot. És un bon lloc on trobar souvenirs i regals per la familia. Els preus són molt competititus.

2010-11-28_12-15-042010-11-28_12-23-49 2010-11-28_12-13-08

Després agafem un bus per voltar una mica més, i arribem fins a Market Fish. Al port mateix, trobem unes paradetes on venen peix i marisc fresc de tot tipus (les ostres són les reines del mercat!). Allà mateix hi ha restaurants on els cuinen de mil maneres i pots seure en una de les moltíssimes taules que tenen al costat del mar. Nosaltres volem una mica més de tranquil·litat i amb la compra sota el braç caminem fins el Wentworth Park. Allà, sentadets en un banc i envoltats de famílies i colles fent com nosaltres o practicant esport, fem un bon àpat.

2010-11-28_13-30-30 2010-11-28_13-21-05 2010-11-28_14-04-07_01 (1)

Caminem cap el Darling Harbour, clavadet al nostre Maremagnum. La zona és maca, però comença a ploure i tot i portar paraigües, no ens ve de gust mullar-nos gaire. No entrava als nostres plans, però entrem al Sydney Wildlife World. És una mena de petit zoo on tenen una representació dels animals d’Austràlia. Ens encanten els koales i els cangurs…

  2010-11-28_16-08-47 (1) 2010-11-28_16-12-13 (1) 2010-11-28_16-33-58 (1)

2010-11-28_17-35-13 (1)

També ens impressiona un dels cocodrils més grans del món i d’altres “animalillos” que volten per les instal·lacions. Hem recordat quan anàvem a cole i tocava excursió al zoo de Barcelona, salvant les distàncies…

2010-11-28_16-42-48 (1)

2010-11-28_17-38-47 (1)

Al vespre decidim arribar-nos fins a Mrs Macquaries Point, una zona situada a la punta dels Royal Botanic Gardens. Des d’allà les vistes de l’skyline de la ciutat i la seva Òpera House són maquíssimes.

sydney harbor bridge night

L’Opera House i el Harbor Bridge a la nit

 

L'skyline de la ciutat a la nit

L’skyline de la ciutat a la nit

2010-11-28_20-33-56

Però tot té un preu. Hem arribat en taxi, i quan tornem, després de passejar i fer fotos (ja negre nit), no trobem res per tornar. Tampoc hi ha busos a aquelles hores. Total, que ens fem una bona caminata fins al centre i com que ja és tard per anar de restaurants, decidim comprar quatre cosetes en un super i fer-nos el sopar a l’aparthotel. Bé tampoc està tant malament…

Publicat per BonaVida

Ens encanta viatjar, la fotografia, la cuina... i la bona vida! I de postres: compartir-ho amb tothom!!!! www.bonavida.cat Nos encanta viajar, la fotografía, la cocina ... ¡y la buena vida! Y de postres: ¡compartirlo con todo el mundo! www.salydescubre.com

2 Comments

 1. Carai quin dia més intens !!!! Però a l’hora interessant oi?
  Forçes per continuar…
  Records 🙂

  Respon

 2. Ara si que em feu una enveja tremenda !!!!!!!!!!!!!!!!
  oooooooooooooohhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
  que bonic és tot a les vostres fotos !!!!!
  Com m’agradaria tornar-hi !!!!
  Passeu-ho molt bé !!!

  Respon

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s