Sydney Opera House. Austràlia

Si pensem en alguna icona australiana, segur que entre unes quantes opcions, ens vindria al cap una de ben clara: l’Òpera House de Sydney. I és que aquesta joia arquitectònica del segle XX, Patrimoni Mundial, s’ha convertit en tot un símbol de la ciutat. Impossible no quedar-se aturat davant la seva imponent estètica. 

I és que per uns amants del viatge i la fotografia com nosaltres, és una delícia voltar amb una càmera a la mà davant d’un edifici d’aquestes característiques. No hi ha res millor que saber que estàs literalment a l’altra punta del món, que disposes d’uns dies de relax i que davant teu tens un petit repte: fotografiar un lloc emblemàtic, conegut per tots.

Opera House i ciutat de Sydney vistos des del Harbour Bridge.sidney opera 05

Vistes des del Syndey Bridge
Vistes des del Syndey Bridge

Opera House. Sydney Sostre de l' Opera House. Sydney

 

És com una mena de joc. Buscar diferents localitzacions per veure que ens ofereix cada punt de vista, combinar diferents moments del dia per tenir una bona llum i fins i tot, com ens va passar a nosaltres, combinar jornades de sol, pluja o boira. I la veritat és que quan un lloc és maco, no ens cansaríem de fotografiar-lo.

Opera House. Sydney

Cada 1 de desembre, dia mundial de la Sida, l'Òpera i el Sydney Bridge s'il.luminen de vermell. Un espectacle insuperable!
Cada 1 de desembre, dia mundial de la Sida, l’Òpera i el Sydney Bridge s’il.luminen de vermell. Un espectacle insuperable!
Un munt de mosaics formen les cúpules de l'Òpera
Un munt de mosaics formen les cúpules de l’Òpera

 

L’Òpera de Sydney és una gran obra arquitectònica del segle XX. La seva forma arquitectònica i estructural marquen el disseny tan innovador a l’època. Obra de l’arquitecte Jørn Utzon, fa pocs mesos ha complert 40 anys de la seva inauguració. La seva ubicació al port de Sydney sembla el lloc idoni per lluir encara més.

Opera House. Sydney Descansant a l' Opera House. Sydney Opera House amb un inici d'arc de sant Martí des de Circular Quay. Sydney

Opera House. Sydney

Un dels millors punts on veure l'edifici és des dels miradors Mrs Macquaries Point
Un dels millors punts on veure l’edifici és des dels miradors Mrs Macquaries Point

 

Espectacles, concerts, teatre… inclús un restaurant és el que trobem dins l’Òpera House. Per visitar-la podem comprar entrades per algun d’aquests espectacles o fer un tour. Nosaltres ens penedim de no haver visitat el seu interior els dies que vam estar a Sydney. Però com moltes vegades hem dit, aquests detalls són els que fan que tinguem ganes de tornar tard o d’hora…

 

MÉS INFORMACIÓ:

Publicat per BonaVida

Pasión por conocer mundo y la fotografía, en la web mostramos información de rutas y viajes www.salydescubre.com Bojos per voltar pel món i la fotografia, a la web mostrem informació de rutes i viatges www.bonavida.cat

2 respostes a “Sydney Opera House. Austràlia

  1. Molt bona entrada! El que més ens agrada d’aquests edificis tan especials és que canvien completament segons el moment del dia o la nit, si plou o fa sol. Teniu raó: no ens cansaríem mai de fotografiar-los!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: