Mercats de Nadal de Frankfurt, Alemanya

Frankfurt, una de les ciutats més importants d’Alemanya, també acull una sèrie de bonics Mercats de Nadal. Aquí es té constància de la seva existència des del segle XIV, o sigui que per tradició no sera, oi? 😛

Com a molts llocs del país, a finals de novembre s’inicia l’obertura dels populars Weihnachtsmarkt, i no hi ha res millor per envoltar-se d’ambient nadalenc, que caminar per les seves paradetes de fusta, entrar en calor bevent el popular vi calent, i tastar totes les delicatessen possibles.

El millor dels mercats nadalencs d’aquesta ciutat, és que els principals estan a tocar uns dels altres, i en una agradable passejada, podem enllaçar-ne i conèixer la majoria.

Els principals i cèntrics són els de Römerberg, Paulsplatz, Mainkai, Hauptwache… Però també en trobem de molt animats com a l’històric del barri de Fechenheim. També destaca l’anomenat Nadal Rosa, a Friedrich-Stoltze-Platz, on la comunitat gai té un paper destacat en la decoració d’aquest mercat.

CONSELL

Si disposes de dies, apropa’t als bonics municipis de mannheim i heidelberg, on trobareu un magnífic ambient nadalenc.

Publicat per BonaVida

Pasión por conocer mundo y la fotografía, en la web mostramos información de rutas y viajes www.salydescubre.com Bojos per voltar pel món i la fotografia, a la web mostrem informació de rutes i viatges www.bonavida.cat

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: