Mercats de Nadal a Basilea, Suïssa

Un dels Mercats de Nadal més gran i popular de Suïssa és el que se celebra cada any a la ciutat de Basilea. La decoració nadalenca, les moltes casetes de fusta oferint regals, menjar, beure… la fan una destinació ideal pels amants d’aquesta època de l’any.

En ple casc històric, molt a prop de la vora del riu Rhin, trobem l’epicentre dels Mercats nadalencs. A les places Barfüsserplatz i Münsterplatz trobem els més importants. Més de 150 casetes on trobar un munt de delicies pel paladar, com gofres, Glühwein (vi calent amb espècies), els autèntics Läckerli de Basilea (una mena de pa d’espècies), la típica raclette suïssa o les populars salxitxes asades.

A Münsterplatz, i davant l’imponent Catedral, trobem una de les places més maques de la ciutat. I en aquesta època s’omple de tenderetes i paradetes cobertes de llums. Es pot pujar a una de les torres de la Catedral i gaudir de les vistes.

Durant tot el mes de desembre, podem passejar pel centre a bord del “Wiehnachts-Drämmli” un dels tramvies d’època decorat per l’ocasió, i que fa les delicies dels nens.

També trobem un petit mercat nadalenc al barri de Kleinbasel, a l’altra vora del riu. I si us agraden molt les botigues de decoració nadalenca, podeu visitar la popular botiga Johann Wanner, on segur que trobeu aquell record pel vostre arbre.

  • Del 24 de novembre al 23 de desembre del 2022
  • Web Turisme

Publicat per BonaVida

Pasión por conocer mundo y la fotografía, en la web mostramos información de rutas y viajes www.salydescubre.com Bojos per voltar pel món i la fotografia, a la web mostrem informació de rutes i viatges www.bonavida.cat

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: