Mercats de Nadal de Colònia, Alemanya

En aquesta ciutat, una de les més importants d’Alemanya, brillen els seus Mercats de Nadal, i és tot un plaer passejar entre paradetes i ambient nadalenc.

Els mercats, repartits per bona part de Colònia, destaca un dels més importants i visitats de tot el país, el Weihnachtsmarkt am Kölner Dom (Mercat de Nadal de la Catedral de Colònia). I és que les moltíssimes paradetes prenen un aire molt majestuós sota la impressionant Catedral. Trobem més de 100 stands que ofereixen gastronomia, regals, artesania i actuacions musicals i escèniques. I per rematar-ho un impressionant avet de nadal decorat amb una il·luminació espectacular.

Un altre Mercat que destaca és Heinzels Wintermärchen. Al cor del nucli antic de Colònia, repartit entre les places Alter Markt i Heumarkt, s’inspira en el “Conte d’hivern d’Heinzel”, una llegenda sobre els elfs que habitaven a la ciutat. Amb uns 120 estands, és enorme, i acull una gran pista de gel que fa les delícies dels patinadors.

El Mercat dels Àngels (Market der Engel) també és un dels més importants i bonics, i ideal per tastar un munt de gastronomia. Les paradetes omplen la coneguda Neumarkt, i els coneguts carrers comercials Schildergasse, Mittelstraße i Ehrenstraße es troben als voltants. Maquíssima la seva decoració de llums que il·lumina la plaça!

Mercat de Nikolausdorf és dels imprescindibles. Val molt la pena apropar-se a la plaça Rudolplatz i voltar per totes les barraques nadalenques amb una gerra de vi calent. Aquest mercat es troba a peus de Hahnentorburg, una de les impressionants portes que queden dretes de l’antiga muralla del cor de la ciutat.

El Hafen Weihnachtsmarkt (mercat del port) està situat a la vora del riu Rin, al moll de la ciutat. Molt més petit que els anteriors, la seva decoració nadalenca es combina amb un cert aire mariner, i el que el fa irressistible, és que es troba al costat del popular Museu de la Xocolata. Quina dolça combinació!

Repartits per la ciutat, podem trobar altres mercats, més petits però igualment encantadors, com els del parc Stadtgarten, Chlodwigplatz, Eigelstein, o fins i tot l’autoproclamat Der Kleinste Weihnachtsmarkt (el mercat nadalenc més petit) situat al sud de Colònia.

També destaquem l’autoproclamat com a Mercat de Nadal “més feliç” de la ciutat. El Heavenue és el Gai Christmas Market, i aquí les barraques són pintades amb atrevits colors, la decoració d’estil pop art i llums led que canvien de colors.

Resumint, visitar Colònia és ideal, i tot i el fred que farà en aquesta època de l’any, passejar per les paradetes amb una tassa del popular vi calent i degustant petits plats de la gastronomia nadalenca-alemanya és tota una delícia!

  • MERCATS DE NADAL A COLÒNIA
    • Del 17 de novembre al 23 de desembre 2022 (consultar els horaris propis de cada mercat)
    • Horaris de 11h a 23h (consultar els horaris propis de cada mercat)

MAPA LOCALITZACIÓ MERCATS DE NADAL

Publicat per BonaVida

Pasión por conocer mundo y la fotografía, en la web mostramos información de rutas y viajes www.salydescubre.com Bojos per voltar pel món i la fotografia, a la web mostrem informació de rutes i viatges www.bonavida.cat

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: