Una Pinya Colada i les increïbles platges de Hawaii, USA

“If you like Piña Coladas, and getting caught in the rain…” (Si t’agrada la Pinya Colada i que et sorprengui la pluja…). Així sona la popular melodia de Rupert Holmes que, a nosaltres, com passa amb tantes altres cançons, ens transporta automàticament a algun dels viatges pel món.

I és que, qui no relaciona un tema amb algun lloc del planeta que ha visitat? Aquest és el cas de la cançó “Escape (the Piña Colada song)” i les illes de Hawaii. Allà ens transportem quan reconeixem els primers acords. A les seves platges, als seus xiringuitos, al seu sol…

hawaii platges-11
Palmeres, sol i aigua… Gran combinació!
hawaii platges-21
Palmeres i relax
hawaii platges surf 01
Surfero al capvespre
hawaii platges tortuga
Les tortugues acompanyen als banyistes
hawaii platges-7
Les platges de sorra negra són el testimoni de la vida volcànica a les illes
hawaii platges nosaltres
Som al paradís!!!!
hawaii platges-13
Trobem llargues platges…
hawaii platges-15
…i cales més amagades!

“And the feel of the ocean, and the taste of champagne…” (I el tacte de l’oceà i el gust del xampany…). Buscàvem relax, però també fer una ruta per algunes de les fantàstiques illes d’aquest arxipèlag dels Estats Units, i amb l’ajuda del cotxe de lloguer, vam voltar i conèixer alguna de les millors platges. I ens va sorprendre la varietat. Perquè res de totes iguals i calcades! Cada platja trepitjada era diferent a l’anterior, i aquí, en la varietat, és on nosaltres més gaudim d’un viatge.

hawaii platges-17
Platges on els banyistes semblen anar coreografiats…
hawaii platges-18
…on els pares fan la foto orgullosos dels seus fills…
hawaii platges-22
…on lluir cos…
hawaii platges-24
…on preparar-se per surfejar…
hawaii platges-10
…on fer-se els valents…
hawaii platges-14
…on gaudir d’una magnífica posta de sol…
hawaii platges-20
…on seure a fer una Pinya Colada!

Un bany en algunes platges, passejades en d’altres, una mica de no fer res i prendre el sol en moltes… però sobretot ens ve al cap el so de les onades, el cocktail a la mà, i la melodia sonant pels vells altaveus del bar: “If you like making love at midnight, in the dunes of the cape. You’re the love that I’ve looked for, come with me, and escape…” (Si t’agrada fer l’amor a mitjanit, a les dunes d’un cap, ets l’amor que estava buscant, vine amb mi i fugim junts…). 🙂

Clica per veure altres posts de Hawaii al blog:

icones-ciutats-hawaii-ok

Publicat per BonaVida

Pasión por conocer mundo y la fotografía, en la web mostramos información de rutas y viajes www.salydescubre.com Bojos per voltar pel món i la fotografia, a la web mostrem informació de rutes i viatges www.bonavida.cat

2 respostes a “Una Pinya Colada i les increïbles platges de Hawaii, USA

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: