Platges de Zanzíbar

Sorra blanca, platges infinites d’un color ben blau, clima equatorial i un sol ben lluent, i allotjaments de tota classe, nivell i preu. Són bones qualitats per visitar les platges de Zanzíbar, oi?

zanzibar_beach-4

zanzibar_beach-22

zanzibar_beach-33

zanzibar_beach-32

Zanzíbar és una regió semiautònoma de Tanzània, formada per dos grans illes a l’oceà Índic: Unguja i Pemba, i diversos illots repartits per l’arxipèlag. La primera, Unguja, a només 36 quilòmetres de les costes de Tanzània, és la més coneguda i visitada, i de fet és la que tothom (menys els locals, és clar), coneix propiament com Zanzíbar.

De poc més de 1.500 quilòmetres quadrats, s’ha convertit en el lloc preferit de molts viatgers que busquen relax, sol i platja, o d’altres com nosaltres, on passar uns dies de descans després de fer un Safari pels principals Parcs Nacionals de Tanzània.

zanzibar_beach-14
Quins colors!
zanzibar_beach-16
Turistes bronzejant-se mentre el bestiar s’ho mira
zanzibar_beach-18
Quan baixa la marea, molts habitants de l’illa surten a collir crancs i petits peixets
zanzibar_beach-21
Hotels davant el mar

Unguja, és una illa de només 85 quilòmetres de llarg i 30 d’ample, on la majoria de la població viu de l’agricultura i la pesca, però el turisme cada vegada vegada ocupa una part més important de l’economia a Zanzíbar.

De fet, això es nota en els recursos i allotjaments que l’illa ofereix als turistes. Els hotels comencen a ser cada vegada més numerosos a tota la costa, i sense una bona política turística, fàcilment malgastaran els recursos de Zanzíbar en un futur. No volem ser pessimistes, però aquesta és la sensació negativa que vam tenir durant la nostra estada.

zanzibar_beach-3
Un dels molts hotels de la costa de Nungwi. El Z Hotel

zanzibar_beach-15

zanzibar_beach-1

zanzibar_beach-12

zanzibar_beach-10
Prenent un cocktail a la terrassa del Z Hotel

Però parlem del costat positiu: les meravelloses platges que trobem. Triem la regió de Nungwi i ens movem per les platges de nord, on no trobem tants esculls de coral, ideals pels amants del submarinisme i l’snorkel, però tothom coincideix a dir que té les millors platges.

zanzibar_beach-36
Aprenents de pescador
zanzibar_beach-26
Quan baixa la marea trobem molta activitat
zanzibar_beach-24
Nens jugant…
zanzibar_beach-29
…i joves saltimbanquis
zanzibar_beach-7
Pescadors tornant a casa…
zanzibar_beach-9
…amb una bona captura!

I és que hi ha moments on un viatge ha de ser sinònim de desconnexió i relax, de transportar-te a zones on el cap no pensi en feina ni problemes. I les platges de Zanzíbar, ho aconsegueixen!

Clica per veure altres posts de Tanzània al blog:

icones ciutats tanzania cat

 

Publicat per BonaVida

Pasión por conocer mundo y la fotografía, en la web mostramos información de rutas y viajes www.salydescubre.com Bojos per voltar pel món i la fotografia, a la web mostrem informació de rutes i viatges www.bonavida.cat

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: