Recorrent Corea del Sud en cotxe (IV part)

Continuem de ruta per Corea i ja ens trobem al sud del país. Abandonem la ciutat de Busan i anem en direcció l’illa de Geoje. Tota aquesta zona és plena d’illots, hem de travessar ponts, túnels i llargues carreteres. Ens aturem a diverses platjes, però és clar, tot està força apagadot en aquesta època de l’any (mes de novembre). Tot i així, els restaurants i botigues estan tots oberts. És ben curiós, la poca activitat no fa tancar els locals. La majoria ofereixen peix, i ben fresc. Directe de la peixera a la taula!

corea-sud-152
Recorrent el sud passem per molts ponts travessant illes
corea-sud-131
Circulem per bona part de la costa del sud del país
corea-sud-128
Trobem molts restaurants, però ens costa moltíssim saber què ofereixen. Res en anglès!
corea-sud-139
Circulem sense presses entre camps d’arròs

Aquesta zona pertany al Parc Nacional Hallyedhaesang (continuem amb els noms impronunciables), i és que Corea té diversos parcs que fan gaudir de la natura als seus habitants i visitants. Recorrem llocs com Sinseondae, on és un plaer veure les onades colpejar la costa.

corea-sud-130
Un molí en plena costa sud-coreana??? Una altra raresa que trobem en aquest país…
corea-sud-132
Pescadors a Sinseondae

També visitem ciutats com Tongyeong, on el port, els vaixells i l’activitat pesquera són les senyes d’identitat. Com ja hem explicat, molts allotjaments no ens inclouen l’esmorzar, així que no parem de provar noves cafeteries cada dia. Sovint repetim en una cadena anomenada Paris Baguette, que ho fa molt bé (i és més econòmica). A l’oficina de turisme ens recomanen agafar algun ferri i visitar alguna petita illa veïna, però descartem la idea per falta de temps. I és que els dies passen molt ràpid!

corea-sud-133
Port pesquer de Tongyeong
corea-sud-137
Com a tota la ruta, voltem pels mercats de la ciutat
corea-sud-138
Els productes del mar són els més presents
corea-sud-136
Reunió familiar
corea-sud-157
Tastem el sweet potato latte. Bo i estrany!
corea-sud-134
Com cada dia, tornem ben tard a l’habitació de l’hotel

corea-sud-135

 

Continuem la ruta fins arribar a l’illa de Namhae i tot i que en un principi travessem llocs força solitaris, tot canvia quan arribem al poble on farem una de les nits. Es tracta de German Village. Sí, sí, una vil.la alemanya al sud de Corea???

Quina animació! El lloc és petit, però al coincidir en cap de setmana, és ple de coreans que visiten aquesta zona tan peculiar. Tenen alguns carrers i places que recreen un poble alemany, i fins i tot els restaurants ofereixen cervesa bavaresa, bratwurts i currywurst. Sembla de bojos! Per fer-ho encara més histriònic, la mestressa del guesthouse on ens allotgem, coneix algunes paraules en alemany, i s’encaparra en fer-les sevir amb nosaltres. Una coreana tractant de comunicar-se en alemany! Però si tampoc el parlem, senyora!!! Jajaja, no parem de riure!

corea-sud-142
A German Village es respira un aire alemany
corea-sud-156
Corea i Alemanya mesclades
corea-sud-146
També trobem un petit poblet anomenat American Village…

També trepitgem algunes platges, com Sangju Beach, amb força ambient. Alguns quads fent el boig per la sorra i un grup de joves practicant una mena de lluita de contacte.

corea-sud-143
Sangju Beach
corea-sud-144
Practicant una mena de sumo???
corea-sud-145
Voltem per algunes platges i acomiadem el dia

Continuem el recorregut per la província de Jeollanam-do, aturant-nos davant de qualsevol racó que ens crida l’atenció. Com per exemple la platja de Dugok. Aquestes zones acullen força plantacions de camps d’arròs, i tot i que ja no és l’època forta, encara se’n poden trobar. Al poblet de Gacheon Darangi Non hi ha unes terrasses d’arròs que arriben al mar, i són molt visitades.

corea-sud-149
Gacheon Darangi Non
corea-sud-147
Al sud trobem força zones rurals i camps de cultiu

corea-sud-148

 

Continuem vorejant la costa, i de tant en tant veiem molts grups de vaixells pesquers. Ens va semblar que s’organitzaven sortides per pescar, ja que es veu força gent. Abandonem l’illa de Namhae i ens dirigim a la península de Yeosu. Allà descansem una estoneta a una platja de nom ben curiós: Manseongnigeomeunmorae Beach (toma ya!).

corea-sud-150
Vaixells pesquers a la costa
corea-sud-154
Manseongnigeomeunmorae Beach
corea-sud-140
Cap a on anem????

Ens dirigim a la ciutat més important, també anomenada Yeosu, i al triar el camí més curt, passem per una zona super-industrialitzada. És una passada la quantitat de fàbriques que hi ha, totes concentrades en un mateix punt. Sembla una ciutat en sí.

corea-sud-153
Passem per una zona plena de fàbriques
corea-sud-156
Ciutat de Yeosu
corea-sud-151
Poblets de costa i camps de conreu

corea-sud-141

Després de tants dies circulant per carreteres al nostre aire, toca agafar un avió. Volem visitar la propera illa de Jeju, que diuen és una de les joies de Corea. Doncs vinga, que volem descobrir que ens pot oferir aquesta illa! Però això ja serà al següent post…

PD: Aquest és un article escrit des del mateix lloc del que parlem.

indicacio-ruta-corea-5-esqindicacio-ruta-corea-7-dreta

 

Publicat per BonaVida

Pasión por conocer mundo y la fotografía, en la web mostramos información de rutas y viajes www.salydescubre.com Bojos per voltar pel món i la fotografia, a la web mostrem informació de rutes i viatges www.bonavida.cat

One thought on “Recorrent Corea del Sud en cotxe (IV part)

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: