Tot a punt per la propera aventura viatgera: Corea del Sud

De nou nervis davant un proper viatge que promet. Ja poden ser escapades ben a prop, o rutes a l’altre banda del món, que sempre ens envaeix un petit rum-rum a la panxa abans de marxar. La nostra propera destinació serà Corea del Sud, un país del que hem escoltat moltes coses bones, i que estem disposats a conèixer tot el possible.

Marxem amb poca informació a sobre (lectura ràpida de la guia Lonely Planet, articles de revistes i alguns blogs de viatgers -que sempre són els més útils-) i farem el viatge de la manera que més ens agrada a nosaltres: improvitzant.

Perquè, a banda del bitllet d’anada (BarcelonaSeül) i el de tornada (HongKongBarcelona), i el primer hotel a la ciutat de Seül, no tenim res més preparat. Sobre la marxa decidirem que veurem, on ens allotjarem i la nostra ruta.

Els plans són visitar la ciutat de Seül i des d’allà combinar algunes escapades a llocs interessants, com la Fortalesa de Suwon, la zona desmilitaritzada fronterera amb Corea del Nord, i el Bukhansan National Park. Ens desplaçarem al nord-est del territori (Sokcho), per conèixer la regió, i llogarem un cotxe per recórrer de nord a sud el país, passant per poblets i  grans ciutats com Daegu i Busan. Ah! I l’illa de Jeju també està als nostres plans, ja que ens han explicat meravelles.

Si ens sobren dies, tenim previst volar a algun altre país proper, ja sigui Taiwan o potser tornar al Japó, un lloc dels que guardem molt bon record. La destinació final serà Hong Kong, on passarem un dies en molt bona companyia (gràcies Jordi i Sílvia per acollir-nos de nou).

JAPÓ_4393_geishas
Potser tornarem al Japó…
Fem el ruc a l'habitació d'estil japonés a Kawaguchico
…país de moltíssimes sensacions…
Ciutat de Takayama.
…i grans records…
Nit a l'avinguda Yasukumi-dori, al barri de Shinjuku. Tokyo.
Tokio a la nit
hong kong colors-16
Visitarem de nou Hong Kong
hongkong-colors
Skyline de Hong Kong des de Tsim Sha Tsui

 

Equipatge preparat, càmera de fotos a punt… Quines ganes!!! De ben segur que explicarem bona part de les nostres sensacions a les xarxes socials (Facebook, Twitter, Instagram), així que si voleu ser partíceps d’aquesta aventura… Us convidem!

Publicat per BonaVida

Pasión por conocer mundo y la fotografía, en la web mostramos información de rutas y viajes www.salydescubre.com Bojos per voltar pel món i la fotografia, a la web mostrem informació de rutes i viatges www.bonavida.cat

3 respostes a “Tot a punt per la propera aventura viatgera: Corea del Sud

  1. Moltíssimes gràcies Miquel /Imma !!
   Tenim moltes ganes de trepitjar Corea, i veure amb els nostres ulls aquest país, del que ens han parlat tan bé.
   Intentarem prendre nota de tot el que ens trobem, gaudir al màxim, i sobretot, fer fotos.
   Una abraçada!!!

 1. Endavant i molt bon viatge !
  Expectants per saber com us haurà anat i quines experiències us esperen -segur que bones-. To be continued…

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: