The London Eye. L’experiència de veure Londres des de les alçades!

Som uns fans de les alçades, dels punts elevats, dels miradors, d’aquells llocs que permeten gaudir de les millors vistes.

I Londres disposa d’un mirador únic en ple centre, la London Eye, una gran nòria de més de 135 metres d’altitud. Hem dit gran???? De fet és enooorme, i durant uns quants anys, des de la seva construcció l’any 2000 fins el 2006, va ser la nòria més alta del món, superada després per una que hi ha a la Xina, més tard per la de Singapur, i actualment per la High Roller de Las Vegas.

london eye-1
Vista aèria del centre de Londres, on destaca The London Eye

La pregunta clau, quan visitem la ciutat de Londres és, val la pena comprar tiquets per aquesta atracció? La resposta, com sempre que parlem de viatges, és molt subjectiva. Cal valorar el que busquem quan visitem un lloc, determinar si està al nostre pressupost, pensar si treurem profit… Personalment, nosaltres pensem que sí!

london eye-10
Les vistes que ofereix la nòria són espectaculars!
london eye-20
Tothom a fotografiar Londres!!!

london eye-17

Perquè trobarem unes sensacions úniques, i podrem contemplar Londres des d’una perspectiva diferent, que sovint ajuda a fer-se una millor idea de tot. Les vistes del riu Tàmesi, el Parlament, i es clar, el famós Big Ben, són el major regal que ens ofereix aquesta atracció.

Pujar en una de les seves 32 càpsules és gaudir durant gairebé 30 minuts (el que triga a fer la volta completa) d’una gran experiència. A més, ja sabeu com és de canviant el temps a la ciutat, així que potser que iniciem el recorregut amb sol i us enganxi la pluja durant la volta. 🙂

london eye-14
La pluja ens pot sorprendre durant el recorregut
london eye-11
La nòria és inmensa!!
london eye-6
Les càpsules permeten una visió perfecta del centre de la ciutat

Les cabines tenen una capacitat per 25 persones, però mai tindrem la sensació de multitud. La seva extensa superficie de vidre fa que la visió sigui perfecta, i ens permetrà moure’ns per l’interior per dirigir la vista allà on volguem. Les càpsules permeten anar drets en tot moment, però hi ha uns petits bancs al centre per seure si ho desitgem. Disposa d’una pantalla interactiva tàctil amb informació de tot el que anem veient en diferents idiomes.

london eye-15
Observant el Parlament
london eye-5
Les cabines estan colocades a la part exterior de la roda
london eye-4
The London Eye a la nit

L’estructura de la nòria gira constantment a una velocitat molt lenta, i això permet que la gent pugi i baixi sense aturar-se.

Els tiquets per l’atracció tenen un preu a partir de 21.20 £ (tiquet senzill depenent de l’hora i el dia). En temporada alta i en hores punta, podem trobar llarguíssimes cues per pujar a The London Eye, i per això existeixen diferents modalitats i combinacions d’entrades. Podem triar el fast Track Ticket, i depenent del preu podem reservar entrades per un dia i hora concret, només una data i anar a l’hora que ens vagi bé; o fins i tot completament obertes i anar el dia i l’hora que volguem… Ah! I pels més sibarites, també és possible prendre una copa de cava durant el recorregut i inclús reservar una càpsula completament privada.

Els horaris d’obertura depenen del mes i època de l’any però en l’època turística són de 10h a 21h

london eye-13
El moviment és molt lent i permet pujar i baixar sense aturades
london eye-9
El riu Tàmesis i bona part de la ciutat sota els nostres peus…

london eye-7

El preu de l’atracció inclou l’entrada a una petita sala on veure un curtmetratge (5 minuts) anomenat The London Eye 4D Cinema Experience. Aquesta projecció, filmada en 3D més alguns efectes sensorials mostra vistes realment espectaculars de la ciutat.

london eye-12
Abans de pujar a l’atracció podrem veure la projecció d’un curt en 3D
london eye-16
Podrem comprar souvenirs i/o les fotos que ens faran les càmeres situades dins les càpsules
SONY DSC
The London Eye i el Parlament al capvespre

Tant si és la primera vegada que visiteu Londres, com si la coneixeu de diverses escapades i viatges, l’experiència de pujar a The London Eye és altament recomanable. Canviarem per complet la manera de veure l’imponent rellotge del BigBen: d’alçar el cap quan caminem a peu de carrer, a baixar la vista i veure’l ben petit quan siguem dins la gran nòria…

MÉS INFORMACIÓ:

Clica per veure altres posts de Londres al blog:

icones ciutats londres

Publicat per BonaVida

Pasión por conocer mundo y la fotografía, en la web mostramos información de rutas y viajes www.salydescubre.com Bojos per voltar pel món i la fotografia, a la web mostrem informació de rutes i viatges www.bonavida.cat

2 respostes a “The London Eye. L’experiència de veure Londres des de les alçades!

 1. Nosaltres no hi hem pujat perquè el preu ens sembla excessiu. Sempre ens quedarà l’Sky Garden que és gratuït encara que les vistes no tenen res a veure. Petons!

  1. Teniu tota la raó. The London Eye és una atracció cara pel que realment ofereix, com la majoria a Londres. Bé, que us hem d’explicar a vosaltres. Ho noteu en primera persona, oi?
   Però després d’unes quantes visites a la ciutat, sempre ens quedàvem amb les ganes de fer-ho.
   I realment hem de dir que l’experiència no està gens malament. I un cop fet, ja ens hem tret el “gusanillo”, jejeje.
   Una abraçada!!!!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: