Honolulu i la platja de Waikiki, Hawaii.

Hi ha destinacions que sonen bé, que ens fan venir bon rotllo, que evoquen al paradís; només pel seu nom. I això és el que passa si pensem en Honolulu. Ràpidament ens ve al cap una imatge paradisíaca, i no falta raó…

La ciutat més important, i capital de l’estat de Hawaii (USA), és una destinació turística de primer ordre mundial, i els nostres ulls volíen comprovar quant hi ha de cert en la seva llegenda. Sumem-li Waikiki, la seva platja més popular i coneguda,  sinònim de sorra blanca, d’aigues blaves, de sol i calor… Quina combinació, oi???

hawaii-honolulu-11
Vigilant la platja!
hawaii-honolulu-13
Colors a Waikiki
hawaii-honolulu-16
A prendre el sol !!!
hawaii-honolulu-15
Escultura homenatge a “The Big Kahuna”, considerat l’inventor del surf

I aquí ve la part positiva i negativa d’aquest lloc: turístic! En una paraula és pot definir tot, i sense enganys. Perquè aquesta ciutat no amaga el seu caràcter turístic, iman de viatgers de tot el món que volen (volem) visitar-la. El pitjor és que de lloc paradisíac no en té gaire si amb aquesta paraula definim ser les úniques persones que gaudiran d’un entorn genial. Gent! Molta gent és el que ens trobarem per les seves grans avingudes. No oblidem que és una ciutat americana, i com a tal, els gratacels, grans edificis, grans hotels, grans centres comercials… són presents a tot arreu.

hawaii-honolulu-17
Kalakaua i Kuhio són les principals avingudes de Honolulu
hawaii-honolulu-19
Típica imatge de la recepció d’un hotel
hawaii-honolulu-3
Trobem molts locals, cafeteries i restaurants
hawaii-honolulu-4
Downtown de Honolulu

Però atenció, que això també té la seva part positiva. Vida! Molta vida és el que ofereix aquesta ciutat. Per atraure milions de visitants cada any, alguna cosa ha d’oferir, no? Grans infrastructures hoteleres, restaurants de tota mena, inmillorable atenció i servei cap als visitants, i un clima espectacular. No us sembla prou?

hawaii-honolulu-5
Ambient a la ciutat
hawaii-honolulu-7
Hotels plens de turistes
hawaii-honolulu-1
Mercat de Maunakea
hawaii-honolulu-2
Honolulu acull a una important comunitat asiàtica
hawaii-honolulu-18
Aqui tot és sinònim d’estiu. Fins i tot l’Apple Store

La balança de cada viatger definirà com veu Honolulu. La nostra visió és ben clara: no és el que més ens va agradar ni sorprendre de Hawaii, però no podem marxar de les illes sense trepitjar-la. Literalment, perquè és la principal entrada i sortida en avió, però també emocionalment, ja que ofereix sensacions que encara avui guardem al cap. Encara riem recordant el nostre passeig per la platja acabats d’arribar, carregats amb la motxilla i roba d’hivern (veníem d’Alaska). Semblàvem uns extraterrestres voltant entre tant cos nu prenent el sol… 🙂

hawaii-honolulu-10
La platja de Waikiki és plena de gent a totes hores
hawaii-honolulu-14
Tothom cap a la platja!
hawaii-honolulu-12
Es lloguen taules de surf a qualsevol lloc

Honolulu significa badia resguardada en hawaià, i es troba al sud-est de la illa de O’ahu. En aquesta ciutat vibrant, de gairebé 400.000 habitants (incontables els turistes que passen cada dia per ella…) trobem el Diamon Head, un volcà en extinció que, davant de la platja, ofereix la imatge més coneguda d’aquesta illa. Waikiki, de fet, és el nom d’un dels principals districtes de la ciutat (aquí es concentren el 90% dels hotels), però també dona nom a la seva platja principal.

hawaii-honolulu-8
El volcà Diamond Head davant la platja de Waikiki
hawaii-honolulu-9
Aigues blaves i sorra blanca
hawaii-honolulu-20
Dos surferos hawaians…
hawaii-honolulu-21
Honolulu des de l’aire

Grans hotels acompanyen tot el perímetre d’aquesta platja, oferint aquell contrast tan agressiu amb el medi ambient com és la fredor provocada pels aires condicionats dels locals i la calor del clima tropical de Hawaii. I sí, la música, els collarets de flors, els cocktails… tot això trobareu amb molta facilitat en aquesta ciutat, capital de l’estat número 50 dels Estats Units, però sobretot, un lloc mític per qualsevol viatger.

Clica per veure la nostra ruta per Hawaii:

icones-ciutats-hawaii-ok

Publicat per BonaVida

Pasión por conocer mundo y la fotografía, en la web mostramos información de rutas y viajes www.salydescubre.com Bojos per voltar pel món i la fotografia, a la web mostrem informació de rutes i viatges www.bonavida.cat

2 respostes a “Honolulu i la platja de Waikiki, Hawaii.

  1. Quan veig la sèrie Hawaii 5-0 penso que el lloc no m’atreu, però de vegades s’escapa alguna imatge dels espectaculars paisatges interiors i dubto. M’ho pensaré 😉

    1. Jajaja, tens tota la raó. La sèrie Hawaii 5-0 mostra sovint l’ambient de la ciutat i els seus barris, i ja pots veure que a Honolulu hi ha força ambient. Creiem que és un lloc que s’ha de veure, però el gruix principal de la ruta per Hawaii, es convenient dedicar-lo a d’altres illes. Allà és on es pot trobar un ambient menys turístic (sense oblidar-nos que som als Estats Units, és clar…), molta natura, i unes platges increïbles! I el millor de tot, a més d’aigua, aquest lloc és genial per veure activitats relacionades amb els volcans. És realment impressionant!!!

      Gràcies pel teu comentari, Rondaller!!!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: