Menú Principal

Si com nosaltres, sou uns malalts dels viatges i la fotografia, aquí podeu trobar un raconet on compartim aquestes dues passions!

 • Guies de viatge. Tota la informació per preparar la ruta d’una destinació. Consells, vols, lloguer de vehicles, fotografies…  Una ajuda on començar a preparar un nou viatge siguin
 • Destinacions i Vacances. Recomanació de llocs i països que hem trobat molt interessants, passant uns dies a les ciutats més importants i/o fent ruta per petits poblets i racons encantadors…Ja sigui en avió, cotxe, vaixell…
 • Escapades. Els nostres moments favorits on desconnectar de tot visitant alguna ciutat o lloc interessant. Aquí trobareu propostes i preparatius d’algunes de les millors escapades que hem fet.
 • Grans Ciutats. Coneixeu aquella sensació d’arribar a una nova ciutat i saber que et quedaries a viure una bona temporada? En aquest apartat us detallem les millors ciutats on viure i el que podem trobar d’interessant en elles.
 • Experiències Viatgeres. Un gran contenidor on parlem d’aquelles celebracions, festes i/o sensacions que ens han deixat bocabadats sigui ben a prop de casa nostra, o a l’altra punta del món. I sobretot destaquem una altra de les nostres passions: la gastronomia. I és que també es pot viatjar a través de l’estómac
 • I sense la Fotografia, el nostre blog no existiria. Sempre hem dit que capturar imatges forma part de la nostra manera de viatjar, i ens encanta parlar sovint del que això representa…

menu generic guies viatge okmenu generic vacances okmenu generic escapades ok                                                              menu generic experiencies okmenu generic ciutats okmenu generic fotografia ok

 

Mapamundi dels llocs que tenen articles en aquest blog:

Busqueda per països i ciutats:

EUROPA

AMÈRICA

ÀSIA

OCEANIA

ÀFRICA

video blog iconaiconos ciudades galeria fotos

Publicat per BonaVida

Pasión por conocer mundo y la fotografía, en la web mostramos información de rutas y viajes www.salydescubre.com Bojos per voltar pel món i la fotografia, a la web mostrem informació de rutes i viatges www.bonavida.cat

3 respostes a “Menú Principal

  1. Moltes gràcies pel teu comentari.
   I tant, coneixem el teu blog, i ens vam subscriure fa un temps. Trobem genial els temes que tractes, sobretot el de la fotografia analògica… Nosaltres fa temps que la vam abandonar, però la recordem amb molt carinyo, i encara guardem molt material analògic…
   Manel i Cristina

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: