Ens llevem a Burdeos amb unes ganes enormes de patejar i veure coses, el que acostumem a denominar ‟síndrome d’escapada viatgera”. Això sí, necessitem començar amb un bon cafè.
L’hotel on hem dormit, el Mama Shelter (veure la nostra opinió), és genial, però no tenim inclòs l’esmorzar (algun dia parlarem dels preus estratosfèrics que acostumen a cobrar els hotels pels esmorzars…), així que busquem algun lloc amb ganxo. Voltem pel centre i corroborem de nou que aquesta ciutat ens agrada.








Volem quedar-nos més estona, però som conscients que ens queda una bona tongada de quilòmetres fins la propera destinació. Pugem al cotxe i ens posem en marxa! Per cert, passem per molts camps de vinyes, i donem fe que aquesta regió és una de les més importants si parlem d’excel·lents vins francesos.


A mida que comencem a entrar a la regió de La Bretanya ens trobem més i més camps verds. Això pinta bé! Passem per Nantes i poblets que volem visitar, però avui no podrem. Preferim arribar a la nostra destinació, ja tindrem temps de voltar!
Per fi arribem a Laforest-Landernau, el petit poblet situat a mitja horeta de Brest, la capital administrativa de la Bretanya. Tot i ser realment petit ens costa una mica trobar la casa on dormirem els propers dies. Fem unes quantes voltes abans de reconèixer la façana (gràcies a Sant Google). Aquí ens acollirà la família de la Valérie, en Pascal i la seva filla Vicky.


Tot és amabilitat cap a nosaltres i ens encanta posar a prova el nostre francès. Se’ns escapen moltes coses, però durant el sopar xerrem de mil i un temes. Dóna gust conèixer persones com ells! A més, han preparat alguns plats realment boníssims per convidar-nos a sopar. Viuen en una gran casa envoltada de jardí i camp, i ens han cedit una estupenda habitació a la planta superior. Estem perfectes!


La conversa ha donat per tot, i hem pogut recopilar molta informació per visitar un munt de llocs. Ningú millor que algú de la zona per recomanar-nos coses a veure. Ja estem desitjant que es faci de dia per conèixer els voltants…
- RECORREGUT FET DEL DIA: 700 km
- TOTAL ACUMULAT: 1.260 km
Més, més….
Quan torneu heu d’ampliar una mica més les entrades. Se m’ha fet curta….
Ja estem esperant la propera crònica de la vostre ruta per la Bretanya !!!
Aviam si podem fer la idea que tenim pensada, Miquel. Volem deixar enllestida la ruta aviat, per parlar d’altres temes pendents. El problema, com vosaltres ja sabeu, és trobar el temps necessari per poder escriure, triar fotos, i publicar al blog.
Gràcies pel comentari!!!
Jajaja. Xavi, ja som a casa. Però prometem que més endavant desenvoluparem amb més detall alguns llocs visitats. Ara volem fer un petit dietari dels dies de la ruta abans no ens marxi del cap les dades principals.
Gràcies per seguir-nos!!!
oh…! records al cor! jo vaig viure un any a la Bretanya. Quants racons bonics tenen allí per explorar! En canvi, no he estat mai a Bordeus, encara. Però, com sempre, les vostres fotos ens permeten fer-hi un petit viatge… gràcies!! Ah! Per cert, espero la recepta de El Far! Quina bona pinta! Essent de la Bretanya, no podia pas dir-se d’una altra manera, he he he. Petons, parella!
Oooooh. Tot un any a la Bretanya!!!! Quin lloc més maco per viure, Marina.
Bordeus està a mig camí, i ens va agradar molt. Però el que vindria més endavant va ser impagable. Quins paisatges!
Tenim pendent escriure un futur post parlant de la gastronomia d’aquella zona, però t’avancem la recepta d’aquestes postres tan bones:
El Far porta ous, llet, mantega, farina, sucre, prunes o panses, te i sal.