Vivint la diada de Sant Jordi a Girona

Hi ha festes i celebracions maques, maques, i Sant Jordi és una d’elles. Aquest any ens hem desplaçat fins a Palamós i Girona per celebrar un dels dies de referència a Catalunya, i el bon dia ens ha acompanyat. Al matí voltem per Palamós, on el carrer Major acull la majoria de parades. Però la nostra idea és anar a dinar a Girona i aprofitar la tarda per passejar per una de les ciutats més maques de Catalunya. Triem un lloc senzill però de solvència contrastada, la Creperia Bretona Annaick, potser per començar a ambientar-nos en la nostra propera destinació viatgera…

santjordi_2014_rambla

santjordi_2014_rosa 02

santjordi_2014_roses liles

santjordi_2014_cris

La Rambla de Girona és plena de gent
La Rambla de Girona és plena de gent
El carrer major de Palamós acull les parades
…Igual que el carrer Major de Palamós
Un parell de bones crepes, acompanyades de sidra, per agafar forces
Un parell de bones crepes, acompanyades de sidra, per agafar forces

La tarda passa ràpid, i la gent comença a envair literalment la Rambla de la Llibertat i la Plaça de Catalunya, els epicentres de la Diada a Girona. Com no, els llibres i roses són els protagonistes i no ens cansem de voltar amunt i avall. Per fer un petit respir ens dirigim a la famosa gelateria dels Germans Roca, Rocambolesc,  per tastar les seves varietats i en especial el panet de gelat calent. Boníssim!!

Tastant els gelats
Tastant els gelats

santjordi_2014_rosa 03

santjordi_2014_parades 02

santjordi_2014_llibres 02

santjordi_2014_parades

A més de les moltíssimes paradetes de llibres, i aprofitant que som a Girona, entrem i rebusquem a la llibreria Ulyssus, una de les llibreries especialitzades en viatges més importants. Quantes destinacions i possibles viatges ens venen al cap entre tanta publicació!!

Buscant entre els llibres i guies de viatges de la llibreria Ulyssus
Buscant entre els llibres i guies de viatges de la llibreria Ulyssus

santjordi_2014_rosa

santjordi_2014_rua

santjordi_2014_llibres

Sol, bona companyia, bon menjar… Què més es pot desitjar??? Doncs repetir dies tan macos com el de Sant Jordi!!

Publicat per BonaVida

Pasión por conocer mundo y la fotografía, en la web mostramos información de rutas y viajes www.salydescubre.com Bojos per voltar pel món i la fotografia, a la web mostrem informació de rutes i viatges www.bonavida.cat

2 respostes a “Vivint la diada de Sant Jordi a Girona

  1. També el considero un dels millors dies de l’any i això que com treballem fins a quarts de set ens queda poca estoneta per gaudir lo, però em sento feliç compartint amb la resta de la gent un espai, una aroma de flors i llibres, un compartir sentiments, …. no se expressar-ho però és un dia magnific. Les fotos espectaculars !!!! Una abraçada.

    1. Completament d’acord, Imma. Un dels dies més macos del calendari!!
      Feia uns quants anys que, per feina, no podíem gaudir com cal, però per fi els nostres horaris estranys ens han permès gaudir d’un dia sencer de Sant Jordi. I a més a Girona, una ciutat que ens estimem molt!!
      Gràcies pel comentari i els piropos fotogràfics!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: