Toulouse, França.

Aquests últims dies, repasant i posant una mica d’ordre al blog, ens adonem que són moltes les ciutats i llocs que hem visitat però que encara no han aparegut al Diari de la Bona Vida. Llavors es van acumulant al disc dur un munt de fotos de llocs que ens agradaria arxivar però que queden en l’oblit. I el que encara és pitjor, mentre més temps passa, menys informació recordem i hem perdut molts dels mapes i dades que guardàvem.

I com que la feina principal d’aquest blog és guardar sensacions viatgeres, hem decidit posar remei a aquest problema. Perquè encara que no parlem massa en detall d’una destinació, si que ens agradaria penjar el seu petit album fotogràfic. I volem començar per Toulouse.

 

La capital del Llenguadoc és una ciutat molt ben situada per iniciar una ruta per França. Quan hem decidit viatjar en cotxe hem trobat que és ideal per fer la primera parada del viatge, ja que només es troba a 4 hores de casa nostra.

El riu Garona que la travessa; la Place Capitole, on trobem l’Ajuntament i el Teatre Nacional; la Basílica romànica de Saint-Sernin o la de Notre-Dame de la Daurade; els jardins Compas Caffarelli… Són molts els llocs mereixedors de ser visitats. I no ens oblidem del bon menjar, ja que aquí podem disfrutar d’una gran varietat de gastronomia francesa!

 

Per aquestes i moltes més raons, Toulouse mereix tenir un raconet al nostre blog.

Publicat per BonaVida

Pasión por conocer mundo y la fotografía, en la web mostramos información de rutas y viajes www.salydescubre.com Bojos per voltar pel món i la fotografia, a la web mostrem informació de rutes i viatges www.bonavida.cat

8 respostes a “Toulouse, França.

 1. Molt bé, parella! Cal treure la pols i fer sortir a la llum aquestes fotos tan boniques, que sinó què…? Guardades en una carpeta de l’ordinador ja no ocupen lloc físic a casa però queden en l’oblit, i tant. Toulouse és una ciutat preciosa, quines imatges, renoi! Petons

  1. Impossible treure tot el temps que necessitem per afegir posts al nostre blog, Marina. El disc dur de l’ordinador no para de crèixer amb tant foto, i ens agradaria posar remei, guardant algunes al blog.
   Sobretot si és per recordar ciutats com Toulouse…
   Una abraçada!

 2. Es una ciutat que ens agrada molt…. be, com moltes d’altres ciutatas franceses. Em sembla genial aquesta idea de publicar fotografies de llocs on heu estat i donar-les a coneixer.

  1. Tenim molt bons records de moltes ciutats i petits pobles francesos que coneixem durant les nostres escapades. I ja que és difícil treure temps per parlar de tots ells, com a mínim volem mostrar algunes fotos.
   Gràcies pel comentari, Miquel.

 3. Uf! Fa molts anys que hi vam estar! Ja és hora de tornar-hi. Ara que hi pensem… Toulouse va formar part del primer viatge que vam fer junts, una ruta pels País dels Catars, amb el cotxe i la tenda, fa mil anys. Quins records!

  1. Tenim tants llocs macos ben a prop de casa, que hauríem de visitar-los més sovint. Recordem amb molt carinyo la ruta francesa pels voltants de Toulouse, i la millor manera de tenir-ho present és penjar algun post al blog.
   Gràcies pel comentari!!!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: