El barri The Beaches. Toronto

Res a amagar! Que un barri de Toronto s’anomeni “The Beaches” és sinònim de que tothom sap que trobarà si el visita. Quan arriba la calor, les seves platges són les més buscades pels habitants de la ciutat. Sorra fina, una bona qualitat de l’aigua i un llarg passeig marítim són ideals per desconnectar de tot. 

Situat a l’est de l’Old City, es tracta d’un barri encantador, encara que pel seu tamany sembla més aviat un petit poble. Dues són les atraccions principals: la seva llarga platja (que no podem oblidar que és d’aigua dolça, ja que no tenen mar, sinó el gran llac Ontario) i l’avinguda Queen Street East, plena de botigues, comerços i restaurants.

 

Els carrers que baixen de Queen St cap a la platja (com Wineva Avenue) ja ens mostren el que trobarem
Els carrers que baixen de Queen St cap a la platja (com Wineva Avenue) ja ens mostren el que trobarem
Podem agafar forces a la cafeteria Juice & Java (2102 Queen St. East cantonada Wineva Av.)
Podem agafar forces a la cafeteria Juice & Java (2102 Queen St. East cantonada Wineva Av.)

 

Ens centrarem en les platges, que són el que donen el nom a aquest barri. Per cert, que no hi ha hagut manera d’esbrinar si el nom correcte és en singular o plural. De fet creiem que existeix inclús una disputa entre defensors i detractors de fer servir The Beach o The Beaches. Sigui com sigui, nosaltres vam enganxar l’inici del bon temps a Toronto, i una visita a aquest barri ens va confirmar que quan puja la temperatura (i a l’estiu fa molta calor a Toronto) les platges s’omplen de gent. Recordem que ja hem parlat al blog d’una altra platja molt popular a la ciutat canadenca: Sunnyside.

Quan comença el bon temps ja podem veure un munt de banyistes. En ple agost deu ser terrible!!
Quan comença el bon temps ja podem veure un munt de banyistes. En ple agost deu ser terrible!!
La zona és plena de joves
La zona és plena de joves
La gent ve a posar-se morena
La gent ve a posar-se morena

canada_beaches_3057

Les aus ocupen una petita part de la platja
Les aus ocupen una petita part de la platja
Uns es tomben a la sorra per prendre el sol, i d'altres com nosaltres, per fer fotos...
Uns es tomben a la sorra per prendre el sol, i d’altres com nosaltres, per fer fotos…

 

Tot i ser continua, la zona marítima està dividida més o menys en quatre parts iguals, anomenades (d’est a oest):  Balmy Beach, Scarboro Beach, Kew Beach i Woodbine Beach. Paral·lels a l’aigua trobem una passarel·la de fusta (Boardwalk) i un estret carril asfaltat on els patinadors,  ciclistes o corredors troben el seu lloc ideal (Martin Goodman Trail). Balmy és segurament la zona més tranquil·la de totes, a Woodbine trobem la millor sorra i per això sempre hi ha gent jugant a volei i Kew es troba davant del fantàstic parc amb el mateix nom.

Ciclistes, patinadors, corredors, esquirols... tothom practica esport
Ciclistes, patinadors, corredors, esquirols… tothom practica esport
El passeig Martin Goodman Trail és molt transitat
El passeig Martin Goodman Trail és molt transitat

canada3054_beaches

Descansant amb l'omnipresent CN Tower al fons
Descansant amb l’omnipresent CN Tower al fons

canada_beaches_3059

canada_beaches_3064

 

Kew Garden és un gran parc municipal, un pulmó verd pel barri de The Beaches. A més de passejar i trobar àrees de picnic, també hi ha pistes de tennis, camp de beisbol, una petita piscina infantil i a l’hivern es munta una pista de patinatge. I per arrodonir els serveis públics, cada juliol es celebra a la seva gespa el Beaches International Jazz Festival. Música i platja, una combinació fantàstica!

Kew Garden és el principal parc del barri
Kew Garden és el principal parc del barri

 

Clica per veure més articles al blog sobre Toronto.

Clica per veure més informació sobre les millors platges de Toronto al blog Blogto.com

Publicat per BonaVida

Pasión por conocer mundo y la fotografía, en la web mostramos información de rutas y viajes www.salydescubre.com Bojos per voltar pel món i la fotografia, a la web mostrem informació de rutes i viatges www.bonavida.cat

3 respostes a “El barri The Beaches. Toronto

 1. Quines fotos més precioses! Precisament hi vaig anar la setmana passada, aprofitant que feia un dia esplèndit! Doncs no estava gens ple, al contrari, hi havia 4 gats. Potser va influir que era entre setmana, no ho sé. Ara bé, l’aigua del llac està gelada, has de ser molt valent per entrar-hi! M’encanten els vostres posts, i els de Toronto no em paren de donar idees per anar a llocs!!!

  1. Hola Júlia,
   Doncs nosaltres pensàvem que a l’agost les platges de Toronto serien plenes! Suposem que la ciutat ofereix tantes alternatives, que hi ha per triar i remenar.
   Moltíssimes gràcies per les teves paraules. Celebrem que t’agradin els posts.
   A nosaltres ens encantaria tornar aviat i quedar-nos una temporadeta, però de moment sembla difícil. En tot cas, ens apuntem moltes idees que expliques al teu blog.

   Una abraçada!!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: