Fotos Instagram Juliol 2013

El que va començar com una “moda” s’ha acabat convertint en una manera de contemplar i mostrar el nostre dia a dia. Estem parlant de fotografiar amb el mòbil, aquells moments que ens semblen interessants, i avui volem inaugurar una “nova secció” (que bé sona això) al blog: els moments Instagram del mes. 

La regularitat de fer fotos amb el telèfon, s’ha imposat en la nostra vida diària: situacions quotidianes, coses que passen al carrer, moments especials… I el nostre arxiu d’aquest tipus de fotos no para de créixer. I ja que sempre hem dit que el blog és una mena de bagul dels records, hem decidit mostrar també, un cop al mes, les nostres millors fotos fetes amb mòbil i penjades a la popular xarxa social Instagram. Com que no tothom disposa d’aquesta aplicació, hem pensat que res millor que penjar també al Diari de la Bona Vida, el resum mensual d’aquests instants capturats.

Clica sobre qualsevol foto per obrir enllaç:

instagram_juliol_13

 

I és que després de l’experiència de penjar una foto diària durant tot un any, les nostres ganes de fotografiar el que ens envolta no van decaure, és més, s’han fet més regulars que mai. Cada final de mes, farem un petit resum de les fotos fetes,  i al post d’avui mostrem les del mes de juliol. Aquest mes tenim una gran varietat, ja que hem tingut la sort de trepitjar Barcelona, Palamós, l’Arboç i Formentera, així que teníem molts enquadres per triar… Ah! I no cal recordar, que no hi ha trampa ni cartró, totes les fotos exposades són fetes i retocades amb un telèfon mòbil.
Salut, bons viatges, i bones fotos!!!

Publicat per BonaVida

Pasión por conocer mundo y la fotografía, en la web mostramos información de rutas y viajes www.salydescubre.com Bojos per voltar pel món i la fotografia, a la web mostrem informació de rutes i viatges www.bonavida.cat

One thought on “Fotos Instagram Juliol 2013

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: