Sunnyside Beach. Toronto

canada2564_budapest park

Quan apreta el sol a la ciutat de Toronto, els seus habitants visiten un lloc per posar remei a les altes temperatures: les Platges de Sunnyside. Sí, sí, platges. Perquè tot i no tenir mar, l’enorme llac Ontario supleix aquest desavantatge.  I és que davant la Badia de Humber, trobem un lloc fantàstic on banyar-se, prendre el sol o voltar pel seu passeig marítim. 

La sensació és estranya, perquè per arribar hem de travessar importants carreteres (Gardiner Expressway, Lake Shore Boulevard West i fins i tot la via del tren…), però quan comencem a creuar-nos amb  gent vestida amb banyador i tovalloles sabem que ens apropem al lloc correcte. Sunnyside de fet és un barri que inclou les platges i diferents parcs.

Clica sobre qualsevol imatge per obrir la galeria:

Nosaltres accedim per Budapest Park (situat a l’est), que commemora l’aixacament hongarès de 1956. Aquí la gent gaudeix de zones de picnic, gespa on seure i relaxar-se, zones de jocs infantils. El millor per voltar per la zona és el seu passeig marítim i l’anomenat “waterfront trail”, un camí vora el llac ple de ciclistes, patinadors, gent corrent o simplement passejant el gos. Recordem que la nostra visita és al mes de maig, i suposem que en ple estiu això ha de ser “tremendo”.

Clica sobre qualsevol imatge per obrir la galeria:

El tram més popular és segurament fins un altre parc, el Sir Casimir Gzowski Park (a l’oest) i pel mig ens trobem embarcacions, zones on fer estiraments i exercicis musculars, i el Sunnyside Bathing Pavilion, un antic pavelló originàriament construït com a vestuari per nedar al llac, però que des de fa anys acull una gran piscina i cafeteria. També  gaudirem d’algun partidet de volei platja o podrem seure en algun dels bancs per descansar i veure la gent passar…

Clica sobre qualsevol imatge per obrir la galeria:

O si volem, també podem banyar-nos tot i que haurem d’estar atents a la qualitat de l’aigua. Fa anys que l’ajuntament tracta de millorar la zona, perquè antigament molts desaigües i canonades anaven a parar aquí. Actualment es segueix una política de neteja molt important, i no és estrany veure a moltes famílies amb nens petits fent un bany.

Clica sobre qualsevol imatge per obrir la galeria:

Si tornem a desfer camí i creuem de nou Gardiner Expressway, podem arribar fins a High Park, un dels pulmons verds de la ciutat. Ah! I sobretot no hem de confondre Sunnyside amb un altre lloc, el popular barri “The Beaches”, on també podem prendre un bany i passejar. (veure post)

COM ARRIBAR:

Des del centre de la ciutat, podem arribar en transport públic agafant els Street Cars 501 o 504 direcció oest fins la parada Roncesvalles Avenue i allà caminem uns 10 minuts passant el pont sobre l’autopista.

Publicat per BonaVida

Pasión por conocer mundo y la fotografía, en la web mostramos información de rutas y viajes www.salydescubre.com Bojos per voltar pel món i la fotografia, a la web mostrem informació de rutes i viatges www.bonavida.cat

5 respostes a “Sunnyside Beach. Toronto

 1. Vuestras últimas entradas me estan poniendo muy muy nostálgica. La anterior New York……uff sin palabras. Estoy deseando volver. Y ahora Toronto, una ciudad que me encantariia visitar. Fantasticas fotos, no conocía esta faceta playera. Saluditos

 2. Vuestras últimas entradas me estan poniendo muy muy nostálgica. La anterior New York……uff sin palabras. Estoy deseando volver. Y ahora Toronto, una ciudad que me encantariia visitar. Fantasticas fotos, no conocía esta faceta playera. Saluditos

  1. Que podemos decir de New York, Teva… Nos encanta!!! Siempre hay nuevos rincones para descubrir, o es genial volver a pisar sitios que nos traen recuerdos increíbles.
   Y Toronto ha sido el gran descubrimiento de nuestra última aventurilla. Una ciudad fantástica! Es cierto que en un mes hemos tenido tiempo de conocerla mejor de lo que pensábamos y quizás por eso le hemos cogido tanto cariño. La recomendamos muchísimo. Los inviernos son muy largos allí y por eso la gente se vuelve loca cuando empieza el buen tiempo…
   Gracias por tu comentario.

 3. Sempre hem tingut la sensació que en els llocs on fa fred saben aprofitar molt més el bon temps que nosaltres. Potser perquè és més escàs el valoren més i tenen zones verdes i espais a l’aire lliure que són una enveja! Amb aquestes fotos, més que Toronto sembla Califòrnia!
  Records!

  1. Doncs no ens podem imaginar com deuen estar aquestes “platges” en ple estiu… Haurem de tornar per veure-ho!!!
   Segons l’Anna i en Martí, els hiverns són llargs a Toronto, però quan comença el bon temps, la gent no para de sortir i fer activitats. I a més, a l’agost arriba a fer molta i molta calor…
   Que tingueu un bon viatge!!!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: