Moments a Toronto (III)

La multiculturalitat és el símbol d’identitat de Canadà, ja que la seva població està formada en bona part per inmigrants, que han ajudat a construir aquest país. I donem fe d’això, ja que segurament és un dels països que hem pogut visitar on més barreja de cultures i races es poden veure a simple vista. 

I és que segons els darrers estudis, el 20,6% de la població del país ha vingut de fora. Només cal passejar pels carrers de Toronto per constatar aquest fet. Si fessim l’experiment de traslladar aquí a alguna persona sense dir-li el país on es troba, creiem que seria impossible que poguès endevinar a on és mirant a la gent. La barreja és al.lucinant.

canada3145_yonge_toronto

I si traslladem les xifres a la ciutat de Toronto, encara són més espectaculars, ja que el 46% és estranger. Mare meva, gairebé la mitat de la població!!! Si això sumem que a l’acadèmia on fem les classes d’anglès, tothom és de fora, realment és difícil trobar a un autèntic canadenc. I tot així, tothom sigui de primera o segona generació, prové de fora. De fet, encara que algú ha nascut aquí, quan els demanes d’on són, molts donen per sentat que els parles sobre d’on ve la seva família, i ningú té inconvenient en dir-te les seves arrels. Visca la multiculturalitat!!!

Clica qualsevol imatge per obrir la galeria
 

Aquesta serà la darrera entrada sobre Toronto que penjarem escrita des del mateix Canadà, ja que el nostre viatge continua. Ara marxem cap a l’altra punta del país, per recórrer en autocaravana una part de les Rocky Mountains i alguns dels principals Parcs Nacionals. Tot i així, tenim tan material sobre Toronto, que prometem penjar més posts un cop tornem a casa…

Publicat per BonaVida

Pasión por conocer mundo y la fotografía, en la web mostramos información de rutas y viajes www.salydescubre.com Bojos per voltar pel món i la fotografia, a la web mostrem informació de rutes i viatges www.bonavida.cat

3 respostes a “Moments a Toronto (III)

 1. Uauuuu …. Ara, si que si, em feu enveja….. Una ruta amb autocaravana per Canada !!! . Aixi tambe em veure obligat a apendre angles !!! Estaram atents a les properes croniques.

  Una abraçada dels “Voltaires”

  1. Ja veieu Miquel que estem agafant el gust a això de les autocaravanes… Hem descobert una forma genial per gaudir de rutes per la natura. Sobretot quan el país que visites està tan ben preparat per aquest tipus de vehicles.
   No podem mostrar molta cosa perquè, logicament, no tenim internet gairebé enlloc, però de moment l’aventureta és magnífica.

   Una abraçada i gràcies pel vostre comentari.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: