Moments a Toronto (I)

Són tantes les coses que volem explicar de Toronto, que necessitaríem més temps lliure… Les classe d’anglès i les “patejades” diàries ens roben les estones per fer-ho, però encara que no expliquem res en concret, sí volem reflectir el que ens anem trobant per aquesta fantàstica ciutat, just avui que fa una setmana que vam arribar.

I segurament la millor manera és amb les fotografies. Gent, carrers, menjar, edificis… qualsevol motiu és bo per captar-ho amb la càmera i guardar-lo com a record del que ens estem trobant. Per això, a més de les entrades més concretes que estem acostumats a fer, ens agradaria mostrar, amb poc text però molta imatge, aquests moments que ens fan saber perquè vam decidir iniciar aquesta aventureta…

Clica sobre qualsevol imatge per obrir la galeria

 
Clica per veure altres posts de Toronto al blog
Aquest és un post “In situ”, és a dir, escrit des del mateix lloc del que parlem.

Publicat per BonaVida

Pasión por conocer mundo y la fotografía, en la web mostramos información de rutas y viajes www.salydescubre.com Bojos per voltar pel món i la fotografia, a la web mostrem informació de rutes i viatges www.bonavida.cat

2 respostes a “Moments a Toronto (I)

 1. No hi ha millor manera de conèixer un país que com ho esteu fent! Se’ns dubte que d’aquesta estada a Toronto n’hi haureu tret un profit brutal. Per cert, aquest pastís del berenar… no ens podríeu fer arribar un tros? Quina pinta, tu!! 😉
  Com sempre, les fotos genials!!!
  Una abraçada parella i a seguir gaudint!!
  Txell i Xavi

  1. Mai ens havíem instal.lat per estudiar a cap ciutat, i és veritat que canvia la manera de descobrir-la. També tenim la sort de tenir uns amics que hi viuen, i que tot i treballar, sempre tenen algun moment per indicar-nos els millors llocs i/o acompanyar-nos a locals i barris que segurament no trobaríem sols.
   Com per exemple la cafeteria on vam menjar uns pastissos impressionants. Mare meva, us assegurem que no vam sopar! Eren boníssims. No patiu, tard o d’hora tornarem i us demanem un troç per vosaltres. Je,je…
   Gràcies pel comentari

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: